Select Page

RAK: Slede statusne promene od leta ove godine, bilo da menjate položaj u poslu ili se obrazujete, svakako vam je cilj promena u tom pravcu. Borićete se za taj”papir”koji menja trenutnu poziciju, od 11.07. Prihodi stagniraju, brzo se troši, ali uspevate da radite sve što je potrebno, kao pripremu za veći korak. Od 18.07. imate jasan plan i počinjete sa realizacijom.

Promenama u domu 24.07. pravite prostor za novi oblik organizacije ili vid zarade, gde biste mogli uključiti i nekoga ko vam je blizak, da vam pomogne u nekom smislu. Krajem jula, dogovor koji postižete postaje okidač događaja i okolina će imati uvid u ono što radite.

Tokom avgusta će vam biti teško da se nosite sa komentarima i sugestijama, i pored sopstvenog truda i rada, no, pustite sve to i gledajte da završite sve do 20.08. Kod ulaganja ili plaćanja nečega, budite obazrivi 8. i 15. avgusta dok u vezi potpisivanja bilo čega, vodite računa 21.08. o svakom detalju i sitnom slovu…Više kretanja uz nove poslovne mogućnosti, krajem meseca…

Astrološke konsultacije možete zakazati na mail astropitanjce@gmail.com