Select Page

U 2021. godini će fiksna karakteristika znaka Bik doći do punog izražaja, horoskop opisuje završnice, konačan prekid, nove okolnosti koje kada su fiksne označavaju trajnu promenu. Planeta Uran se već neko vreme nalazi u ovom znaku i sigurno je doprinela dešavanjima koja nisu planirana, ali tokom 2021. će biti aktivirana Jupiterom i Saturnom, koji će vas primorati da određene stvari završite. Ono polje horoskopa koje na vrhu ima znak Strelac u vašem natalu, biće prioritet, dok ono koje počinje znakom Vodolije simbolizuje završnicu, prekid, teškoću, u okviru onoga što predstavlja…

Tokom januara 2021., odmah kreću rasprave, nervozno reagujete, komentarišu se vaši postupci i reči. Kada dođe do smene rukovodstva ili nadređenog, moguć je i sukob sa partnerom koji sa svim ovim dešavanjima nema veze. U februaru slede situacije koje govore o prekidu, otkazu, premeštaju ili degradaciji. Deluje kao da se prvo dobija informacija koja vam odgovara, da bi posle nekoliko dana uvideli da ništa nije kako je rečeno…Sledi žalba, protest i sl. da se nešto ipak vrati na prethodni nivo, što je vrlo malo moguće. Boleće vas grlo, čuvajte se prehlade.

U martu dobijate informaciju vezano za kredit – ako je to u planu – ili će biti problem sa ratom istog. Pitanje duga može biti vezano i za nasleđe, za koje mislim da će biti aktuelno tokom jula. Svakako vam predstoji mesec tokom kog se borite za zaradu koja vam pripada. Od 22. marta, preko prijateljice dolazite do rešenja, i krajem meseca radite timski ili uz nečiju pomoć. Sve deluje kao jednokratno ili privremeno, ili to baš i nije za vas…Od 21. aprila, ipak ste potrebni nekome od starih saradnika, ali se nudi nešto što vam ne odgovara. Ukoliko imate dete, njegove potrebe su na prvom mestu, u ovom periodu se nešto završava a ne možete dalje u pravcu kojim ono želi da nastavi. Krajem meseca se, stoga, ponovo nalazite u situaciji da vam je potreban novac koji nemate…

Moguća je neka varijanta u maju, iz dva izvora, ili je u pitanju štednja koju ste namenili za nešto drugo. Prilično neistinite informacije dobijate, poslušajte savet jedne muške starije osobe koja može da pomogne. Ipak ćete uspeti da završite 24. i 25. juna sa nekim ko vam je bio problem, obavićete ono za šta mislite da morate, srediti stvar na najbolji mogući način.

Pitanje nasleđa se aktivira tokom jula, dragi Bikovi, kao i bilo koja vrsta tuđe podrške koju dobijate. Ovo je mesec kada se može doći do novog zaposlenja, srediti nešto u domu ako je potrebno, i krajem meseca se izboriti za mali odmor… Tokom avgusta će doći do promene kod mlađeg člana porodice u vidu novih obaveza ili dužnosti, koje će obavljati sa spretnošću i lakoćom koja će vas iznenaditi. Odličan mesec u toku kog ćete obnoviti energiju i biti raspoloženiji.

Povećanje prihoda sledi u septembru, mogući su novi ugovori ili uslovi pod kojima se radi u svakodnevnici, i ono što se bude dogovorilo u ovom periodu, biće trajnog karaktera. Ukoliko ste ženskog pola, tokom oktobra imate želju za promenom izgleda, frizure i sl. što bi moglo da znači da upoznajete interesantnu osobu. Oni koji su već u vezi, razmišljaće o zajedničkom životu sa partnerom. U toku novembra, partner će biti u problemu  zbog nekog duga ili zbog povećanih obaveza, pa nemojte dolivati ulje na vatru…U decembru se pazite šta dogovarate, moguć je put na kom bi trebalo da uradite nešto za sebe, što je na ivici legalnog. Ukoliko se sve može obaviti do 5.12. tada se može reći da bi bilo u redu, sve posle toga je rizik. Ukoliko je vaš plan da sa nekim završite saradnju, ovo je odličan period. U drugoj polovini decembra, moguća povreda noge….

Ono polje vašeg natala koje počinje u znaku Bika, sadrži nove elemente ili se u okviru njegove simbolike, kreće od početka u nečemu. Nešto po prvi put. Idealna godina za potomstvo, zaradu od privatnog posla…

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.

Tags: horoskop 2021 bik astrološke predikcije