Select Page

Horoskop za pripadnike znaka Devica u 2021. godini, donosi promenu u okviru partnerskih odnosa, dok u sektoru rada i svakodnevnih obaveza sledi završavanje onoga na čemu se radilo prethodnih nekoliko meseci. Za one koji imaju odraslu decu –  njihovo zaposlenje ili problem na poslu već zaposlenih, biće razlog za brigu tokom godine.

U januaru 2021,horoskop ukazuje da ulazite u problem oko imovine koju delite sa nekim, ili se na radnom mestu dešavaju promene iz razloga što neko nije regulisao svoje obaveze. Dolazak osobe koja bi mogla i u pravno – zakonskom smislu da okonča ovu situaciju, neće mnogo pomoći jer se nešto od obaveznog mora ponoviti ili uraditi po tehničkim pravilima….Postoji i strah od gubitka pozicije. što sve zajedno čini ovaj period vrlo napetim. Početkom februara se radi na reviziji ili popravci svega što je dovelo do problema, i kada sve bude pri kraju – novac koji treba da bude isplaćen ili da reguliše proces – biće blokiran ili stopiran do marta.

Promena u partnerskim odnosima sledi u martu, ukoliko je u pitanju emotivni odnos – već do kraja meseca ste zaljubljeni i niko drugi vas ne interesuje…U poslovnom partnerstvu, budite vrlo oprezni jer je partner jači. Svaki dogovor koji podrazumeva ulaganje treba dobro proučiti. Ukoliko se time pokreće nešto što stoji, može biti u redu, ali će se sve sprovesti uz određeno prikrivanje…

Tokom aprila 2021, sledi dobitak, jedna relaksirajuća situacija posle dužeg vremena, a oni koji očekuju zaposlenje – mogu to i da realizuju. Moguć je odlazak na put radi regulisanja neke obaveze, i susret sa osobama koje imaju problem u domu. Vi razmišljate prilično objektivno o toj situaciji, ali ne znate činjenice i možete dati pogrešan savet.

U maju se dešavaju nove okolnosti gde se ispituje vaša stručnost, ili je ona potrebna za rad, gde se susrećete sa nečim što se kosi sa vašim moralnim merilima. Dolazi do podele odgovornosti ili poslova u vašem bliskom okruženju, jer se jedan segment ne može realizovati. Ono što može – biće i završeno. Krajem meseca se morate suočiti sa nekim za koga ste mislili da je postao prošlost – i koji će ponovo to postati, krajem juna…

U junu 2021 nećete dobiti deo nečega što vam je obećano, mogu biti prihodi u pitanju ali i obećanje u vezi nečega što ima veze sa vašim prihodom. Nije dobar period za kupoprodaje, ili pozajmice. Krajem meseca, zaljubljene Device ulaze u period kada mogu biti ljubomorne ili će neke druge okolnosti dovesti do sukoba u vezi. U sve se mogu uključiti i neke druge osobe, deluje da situacija može da eskalira i produži se tokom jula meseca. Nakon 12. jula, možete ipak čuti dobar savet koji će vas “ojačati” i omogućiti da polako izađete iz problema. Krajem jula, imate mogućnost dobitka sredstava koji nije redovan prihod. Ovo su situacije kada se dolazi do stipendije, neke vrste pomoći ili novog zaposlenja u drugom gradu, državi..

Avgust 2021 je, stoga, ključni mesec u godini, period kada ste stabilniji, imate neku sigurnost u rukama – za one koji nastavljaju sa poslom koji je bio u prekidu, postoji mogućnost dogovora koji će biti nešto kao ” može, ali sačekajte mesec, dva…” Jednako ste jaki kao i partner u ovom periodu, ili saradnik, ali moguća je i treća osoba, koja vas kanališe da mislite na svoje potrebe. Vama su deca prioritet – ako ih imate – ili stabilnost u vezi. U septembru će doći do zamene ili smene u okviru svakodnevnih obaveza, gde bi vam ženska osoba mogla biti od pomoći.

U oktobru imate dodatne troškove u vezi završetka nečega, oni su neophodni ili se podrazumevaju, ovo je dobar period za kupoprodaju. U slučaju da očekujete rešavanje nekog sudskog procesa, on bi mogao biti završen oko 20. oktobra. Vrlo brzo, možete se okrenuti poslovima koji su čekali – vaš potpis ili mišljenje, pisani rad, biće u središtu događaja…

Tokom novembra, raspravljate se sa starijom osobom u vezi nečega što nije po zakonu ili vam nije prihvatljivo, gde ne postoji mogućnost da se predomislite. Mlađa osoba bi mogla biti u problemu zbog svega, a vi kao da želite nešto što nije realno. Kada budete obavili razgovor u domu, završićete i sa dokumentacijom koja je potrebna. Ukoliko planirate preseljenje, ono će zahtevati određene radove, a kredit koji ste čekali možete dobiti do 7. decembra.

One Device koje su same, imaju mogućnost poznanstva i veze koju neće prikazivati javnosti, kao i konačnu isplatu ili otplatu vrlo vredne stvari za koju su se borile…

Astrološke konsultacije ili izradu horoskpa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293  ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.

Tags: devica horoskop 2021 astrološke prognoze