Select Page

Horoskop za 2021. godinu za vas rođene u znaku Lava, ističe sektor rada gde će doći do promena, dok će ono polje u natalu koje počinje znakom Strelac biti vrlo važno. U okviru njegove simbolike, dolazi do stabilizacije i rasta, kojim niste u potpunosti zadovoljni, u nekom delu. Svakako ste istaknuti u okolini po nečemu što postižete tokom godine, vaša pozicija se menja…Nasleđe, ili podrška drugih, takođe će biti predmet razgovora, gde postoji mogućnost regulisanja imovinsko – pravnih odnosa. Vrlo aktivna godina je pred vama, jedna od onih koje pamtimo kao važne…

U januaru 2021 će vas iznenaditi informacija o nekoj promeni situacije za koju mislite da je bila rešena, mogu biti u pitanju nečiji postupci ali i metod koji će se morati primeniti. Nećete se složiti sa tim, i oko 20. januara će se i drugi uveriti da ste bili u pravu. Neko iz bliže okoline će vas napustiti, ukoliko je u pitanju saradnik, dolazi do povećanja obaveza ili reorganizacije. Sve to vas opterećuje i remeti planove koje ste imali, i tokom februara ste vrlo angažovani i umorni. No, ovaj mesec bi mogao doneti i završnicu onoga što ste radili nekoliko meseci, stavićete tačku na to…

Dokumentacija, ugovaranje, prepis, tema su tokom marta meseca, dragi Lavovi, jedino budite oprezni u okviru kupoprodaje, ako je moguće, odložite za sledeći mesec, posle 12. aprila. Kombinacija odmora sa radnim obavezama, moguća je krajem marta, gde možete postići dobar dogovor i dobiti priznanje za svoj uspeh. Dosta toga novog vas očekuje tokom aprila, kao logičan sled događaja, i oko 20. ste pozvani da odredite neke stvari ili date smernice onome kome je potrebno. U toku ovog meseca, promena pozicije u poslovnom smislu je moguća, ukoliko radite.

Tokom maja 2021, javnost će biti upoznata sa vašom odlukom, za one koji su u vezi moguć je brak, za slobodne dolazi poznanstvo koje bi moglo biti vrlo bitno. U prihodima takođe dolazi do promene, ili počinjete sa dodatnim radom. Neko će vas angažovati ili pitati za savet tokom juna meseca, i to bi mogla biti vrlo interesantna varijanta o kojoj razmišljate. Ukoliko je potrebno da putujete u nekom periodu, to ne bi trajalo dugo, i ne bi trebalo da bude problem. Ako može stvar da se reši i na drugi način, predložićete ga.

Tokom jula prekidate neki kontakt ili odnos sa osobom iz okruženja, ovo može biti samo materijalizacija vaše ranije odluke, kojoj je došlo vreme. Sa druge strane, u toku ovog meseca ste na početku ciklusa koji će postati svakodnevnica, gde niste u potpunosti zadovoljni ali mora tako da bude u početku. Već sredinom avgusta, sve dolazi na svoje mesto. Ukoliko razmišljate o kupovini prevoznog sredstva, kraj avgusta i početak septembra su povoljni za to. Tokom septembra, imate povećane obaveze ili teže probleme koje morate rešiti, naročito oko 24. ste prilično napeti. U tom periodu ćete se vratiti na neku staru metodu ili postupak koji ste radili, u saradnji sa nekim, i rešiti problem do 15. oktobra.

Od 21. oktobra će se početi sa novim uslovima, okruženjem, koje vam odgovara u svemu. Do kraja oktobra, bićete zabrinuti za roditelja ili blisku osobu, u zdravstvenom smislu. Do 11. novembra će se rešiti i ta situacija. Nekom ćete biti interesantni za druženje, ili ćete sticajem okolnosti, pronaći novo mesto za zabavu, odmor. Razgovori koje ćete imati sa tom osobom, vratiće vam raspoloženje i nadu. U decembru će štednja biti ono o čemu razmišljate, imate neki plan ili se pojavljuje opcija koja vam odgovara. Obzirom da ste prilično racionalni sa novcem, to bi bilo izvodljivo. Novo rešenje ili propisi u okviru onoga što radite, mogu biti dobra odluka, nakon dužeg perioda. Veliki rad pokazujete do kraja meseca, sa željom da nešto popravite ili učinite sigurnijim. Obzirom da se sve to radi znanjem i trudom, bićete pohvaljeni i nagrađeni.

Međuljudski odnosi će biti na ispitu tokom godine. Jupiter i Saturn se nalaze u vašem prirodnom sedmom polju, sigurne su velike odluke, promene ili raskidi. Vi odlučujete, što je dobro….

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.

Tags: horoskop lav astrologija prognoze aspekti