Select Page

Horoskop za znak Ovan u 2021.godini naglašava oblast doma i porodice kao i previše očekivanja od deteta – za one koji ga imaju. Planovi vezani za dodatno, šire obrazovanje ili učenje, biće takođe u fokusu dešavanja, sa teškoćama u realizaciji. Polje koje na vrhu ima znak Ribe, ističete kao uspeh, dok kuća kojom vlada Uran u vašem ličnom horoskopu, postaje mesto gde želite stvari da unapredite, nadogradite ili počnete da živite …

Oko 10. januara 2021. završavate sa jednim ciklusom, mogu se pojaviti problemi sa prihodom ili zaposlenjem, dok za one koji očekuju pozitivnu vest vezanu za inostranstvo, predstoji period čekanja. Posle 18. januara, stvari stoje malo drugačije, ili vam je jasnije šta vas očekuje. Krajem meseca će se kod mlađe osobe desiti razočarenje ili neslaganje sa nečim što se od nje očekuje, i ona će odlučiti da ponovi neki svoj postupak ili se okrenuti drugoj opciji.

Tokom februara se aktivira vaša želja da određene stvari unapredite, ili ih proširite, gde se – kako mesec bude odmicao – pojavljuje sve više prepreka koje vas brinu. Mislite da bi trebalo konačno sa nečim završiti jer ne možete da se borite i najverovatnije ćete i uspeti u tome. Tokom 10. i 19. februara su povoljni izgledi za tako nešto. U martu počinju vaša očekivanja vezano za dete ili prihod od privatnog posla. Nešto ne vidite jasno, ili imate velika očekivanja, ali ste sigurni da ste u pravu i ne dozvoljavate nikome da se meša. Postoji i opcija za novo zaposlenje koje vam obećavaju, ali od toga neće biti ništa.

Iako krajem marta 2021. počinje vaš period u godini – kada Sunce prelazi u vaš znak – ovoga puta tek oko 5.aprila možete očekivati povoljna dešavanja – sve do 20. kada se vide i rezultati. Povoljnim rešavanjem vezanim za prihode, počinje i u domu veća aktivnost koja neće prestati do kraja godine. Ukoliko imate sumnje u osobu sa kojom počinjete saradnju ili posao, može se desiti da od nje nešto sakrijete ili kažete neistinu, da biste je na neki način preduhitrili…Nije loše biti oprezan, sve do početka jula meseca.

U junu se, dragi Ovnovi, nešto od urađenog i planiranog neće moći realizovati, morate se vratiti na staro mesto ili ponoviti neke stvari i od 23.juna se može reći da je sve u redu. U tom periodu se okrećete ljudima nad kojima ste superiorni, jači i dominantniji, sa željom da se stvari ubrzaju – ili prekinu, kako će se i desiti. Gubitak početkom jula može da bude i planiran, tako da bi od 28.jula počelo da se vraća uloženo.

Tokom avgusta, sa jedne strane stoji uspeh, sa druge nezadovoljstvo zbog deteta od koga se mnogo očekivalo. Uključite ga u svoja zaduženja – ako postoji mogućnost – vidi se partnerova ideja koju treba prihvatiti. Povoljna dešavanja u domu slede u septembru, oko 24. Tada ste dočekali nešto, ostvarili dogovor ili realizovali ono na čemu ste radili, gde drugi ljudi komentarišu vaš uspeh.

Dobijate ponudu od poznanika ili saradnika, o kojoj ćete razmisliti do 18.oktobra, i prihvatiti. Tada se aktivira novo znanje ili učenje koje će se morati početi, ali neće vam biti problem. Za one koji očekuju odlazak u drugi grad ili državu, ovo je taj period. Od 21. oktobra, predmet ste ispitivanja, provere i sl., i od 5.novembra počinju nove okolnosti. Izuzetno slaganje sa partnerom počinje u tom periodu, svaka vrsta nove zajednice je povoljna opcija, gde preovladava vaš interes.

Krajem novembra 2021. bi na nekom putu moglo doći do dobrog dogovora –  25. i 26. novembar za pripremu, naredna dva dana za dogovor…U decembru pazite na osobu sa kojom ste jednom ranije bili zadovoljni – ona bi to mogla da iskoristi i očekujući poverenje – uradi nešto loše po vas. Od 7. do 12. decembra se nalazite u takvom periodu. Ukoliko uspe, vi ćete morati uložiti dosta truda i vremena da stvar ispravite, uključujući mogućnost da zbog svega morate prevariti neku treću osobu…Nove okolnosti na radnom mestu krajem godine, vode u zatvaranje ili podelu jednog dela nad kojim ste odgovorni. Nečija bolest može malo usporiti stvari, ali u januaru će se i to završiti…

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.

Tags: horoskop ovan 2021 mars jupiter saturn