Select Page

Horoskop za 2021. godinu za znak Rak ima sve pokazatelje bitnog perioda kada se donose odluke pod pritiskom nastale situacije ili okolnosti. Izvesna je borba za sve ono što simbolizuje polje u znaku Škorpije u vašem natalu, izvesno je i da ćete završiti sa stvarima vezanim za znak Blizanaca, kao i da ćete imati izvestan rast ili povećanje u oblasti kojom vlada znak Lav

Tokom januara, kada je sve u simbolici početaka, vi završavate sa dogovorom koji ste imali, iz nekog razloga imate veće izdatke, i dobijate želju da nešto preskočite ili odložite, što ne biste uradili ranije. Sve do 20. februara, nalazite se u periodu koji prolazi u čekanju, sabiranju troškova, iznenadnim dešavanjima zbog kojih biste se posvađali – ali nemate sa kim…Tek od 27. se može reći da ste dobro, kada se okrećete sebi i svojim novim prioritetima. Želite da završite sa nekom prethodnom situacijom na način da to bude trajno rešenje, a saveti koje dobijate ne uklapaju se u vaše planove. Skromnost nije u pitanju ovoga puta, radi se o nemogućnosti da razmišljate na “veliko”, a to je jedino rešenje.

Stoga, sve što ste planirali biće završeno u martu, jer dalje ne možete. Krajem meseca će biti prilike da razgovarate, možda ćete prećutati neke stvari drugima ili nećete najbolje razumeti sagovornika…No, u aprilu se “pali lampica” i moguće je do 8. doći do nekih rešenja. Neočekivani porast prihoda sredinom meseca, pomoćiće vam jednim delom, ali bi on mogao biti povezan i sa dodatnom odgovornošću, gde morate odvojiti svoje vreme…

U maju 2021. se aktivira period kada bi trebalo završiti sa nekim stvarima, dogovoriti se, potpisati ugovor – nemojte žuriti, naročito između 20. – 27. maja treba biti oprezan i nepoverljiv. Nakon toga, biće vam jasno o čemu govorim jer će se neke stvari otkriti, saznati, morati da se urade ponovo i sl., stoga, sačekajte 23. jun i tada to uradite. U julu se sektor imovine pojavljuje kao prioritet, nakon 12. jula se troškovi usmeravaju na jedan cilj – pomalo velik, ili reprezentativan – ali to je ono što želite. Krajem meseca, razmatrate uzimanje kredita kao opciju koja je neophodna ili će partner pomoći u realizaciji.

U avgustu 2021 ćete deo planova izneti u javnost, bićete u centru pažnje, ali od 11. vas neće interesovati ničije mišljenje. Vrlo ste vredni i posvećeni u ovom periodu, i svakako će biti i rezultata. U septembru imate bitna dešavanja u okviru doma, mogući su i neki radovi, gosti i sl. ali pojaviće se i nova ideja tokom njihovog boravka, koju ćete kasnije razraditi…

Sredinom oktobra se, dragi Rakovi,  dešavaju vrlo pozitivne stvari, ako ste imali prekid u vezi, sada sledi pomirenje, ili ako planirate brak – od 18. je dobar period. Svaka vrsta ugovora ili sporazuma koji su bili odlagani ili razmatrani, od 18. će moći da se realizuju. Krajem oktobra, počinje vrlo interesantan period gde će se pojaviti mogućnost da pokažete jačinu, rešenost, ili sposobnost. Nove osobe u vašem životu, nove okolnosti i obaveze, nateraće vas na brze i konkretne odluke. Krajem meseca, već ste razradili svakodnevnicu i vrlo ste zadovoljni.

Nov način rada vas u decembru motiviše na pokušaj u nečemu što niste mogli ranije, ili nije bilo potrebe…To ćete uraditi zbog materijalnog aspekta isključivo – već 19. vidite šta je potrebno ispraviti ili dodati, i do kraja godine razrađujete te promene. Nešto od toga mora biti vidljivo nekim osobama i pre nego što sve pripremite ili okončate, pa ćete moći razmisliti o njihovim sugestijama koje mogu oplemeniti vaš rad. Provlači se misao da ste mogli bolje ili ranije, ali to nije tačno. Ovaj osećaj dobijate nakon poletnog perioda koji vam se desio u martu, potom junu, jer se tada pokazalo gde se zaista nalazite…Kada ste to shvatili, ostalo je lako…Kažu da se sve dešava baš onda kada je potrebno da se desi.

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.

Tags: horoskop za znak rak 2021 godina astrološke predikcije