Select Page

Horoskop za 2021. za znak Ribe opisuje podelu godine na dva dela – do juna će biti mnogo dešavanja, prilagođavanja i iznenađenja, od juna se vraćate starim željama i stvarima koje ste odlagali, one postaju prioritet. Polje u horoskopu na čijem vrhu imate znak Blizanaca opisuje ono što je najvažnije, gde ćete biti najzastupljeniji, dok polje koje počinje znakom Lava iznosi svoju tematiku u javnost. Tamo gde vam je znak Bik je sektor promene, nova situacija.

Tokom januara 2021., završavate sa obavezom koja je donela i izdatke, gde bi se 21. i 28. januar mogli izdvojiti kao bitni datumi. Sve je krenulo od 9. kao nagoveštaj, početak promena, period kada ste na neki način zatečeni situacijom i čekate… Nervozu će prekinuti vest ili saznanje koje nije novo ali ste ga sada videli drugim očima, neka poražavajuća  činjenica koja vas čini zatvorenim za druge. U februaru ništa neće ići po planu ili se nalazite u situaciji da radite stvari redosledom koji drugi određuju. Ipak se u poslednjoj nedelji meseca vraćate na staro, ponovo ste u svakodnevnici i rešavate sve što možete. Značajna pomoć stiže 26. februara.

U martu dolazi do podele u okviru radnog mesta, ili se nalazite u poziciji da radite umesto nekoga njegov deo zadataka…Jaki ste tokom ovog meseca, spremni i na “prečice” ukoliko je moguće, samo da postignete sve obaveze. Određena vrsta dokumentacije vezano za dom biće aktuelna, možda će neki dokument nedostajati ili ga morate ponovo uraditi.

U aprilu ste, drage Ribe, vrlo konkretni, precizni i jasni. Možda ste zaokružili priču koja je bila naporna, ili jednostavno osećate da je došlo vaše vreme da reagujete. U drugoj polovini meseca, razgovori oko imovine će zahtevati vašu pažnju, krajem meseca moguć i put. U maju i avgustu se aktivira javnost sa početka priče, nešto od vaše privatnosti postaje predmet komentara, dobijate predloge i sl. Proširenje ili “hoću sve i odmah” ponašanje, moguće je od 15. maja, kada ste potpuno nerealni i potreban je stručan savet. U čitavoj zbrci, moguće je novo poznanstvo koje početkom juna može preći u nešto mnogo važnije.

Obzirom na porast dnevnih obaveza, nećete moći sve da postignete, pa gledajte da se organizujete i od 20.juna pronađete više vremena za one kojima ste postali potrebni. Od 9. jula ste spremni za odmor, u okviru kog ćete nešto raditi, obnavljati ili renovirati. Lep događaj u vezi mlade osobe, može promeniti vaše mišljenje o životu, generalno…Tokom avgusta razmišljate o opciji saradnje sa partnerom, njegovom učešu u nekom projektu za koji mislite da je jedini izlaz iz trenutne situacije u kojoj se nalazite, ali moguć je sukob jer ne mislite na isti način.

Kredit ili pozajmica od prijatelja mogu biti opcija u septembru, jer nemate dovoljno novca, i to može biti urađeno pod povoljnim uslovima, do 24. 09. Tada se vraćate na realizaciju onoga za čega vam je novac bio potreban, uz osećaj da možda sve to ipak nije najbolje rešenje, ali je jedino moguće…Zadovoljni ste do kraja meseca, nešto se pokrenulo, dešava se, svakako daje nadu za dalje…

Novembar  2021.protiče u učenju nečega novog, što ne razumete baš najbolje, ne vidite logiku ili ulazite u raspravu zašto su neke stvari takve kakve su…Jedna osoba iz bliskog okruženja odlazi, promeniće se krug saradnika oko vas, i kraj meseca vas zatiče u nezadovoljstvu zbog moguće nekompetentnosti nečije…Decembar donosi više dešavanja u krugu prijatelja, nove osobe sa kojima se družite vam odgovaraju, i iznenadno povećanje obima posla vas neće mnogo uznemiriti. Dodatno angažovanje ćete naplatiti jednim delom, može biti nečija inicijativa da preuzmete obaveze koje niste imali do sada, za šta ste u potpunosti spremni.

Kraj godine će biti u svečanoj atmosferi, bilo da dobijate ponudu za bolju poziciju, ili da prelazite na viši stepen u okviru onoga što radite, kao da počinje da se primećuje vaš trud i zalaganje. U neposrednom okruženju, niz lepih i pozitivnih dešavanja vam teraju suze na oči – dugo ste bili pod pritiskom svakodnevnice, sada je došlo vreme da se opustite i radite ono što volite…

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.

Tags: horoskop 2021 ribe neptun jupiter