Select Page

Horoskop za sve rođene u znaku Vage ukazuje na tri važna meseca tokom 2021. godine – januar, juni i oktobar, kada će sa nečim završiti, napraviti dobar dogovor ali i promeniti posao. Tranzit Jupitera preko znaka Vodolije, može povoljno uticati na odluke, ali one moraju biti konačne…

U januaru ćete završiti sa nečim što vam je predstavljalo problem – bilo finansijski, bilo pozicijom – i ta situacija je konačna. Uz pomoć partnera, može se rešiti problematika vezana za mlađu osobu, iako postoji protivljenje ili nedoumica da li je to baš neophodno. Moguće je da nećete baš sve odmah otkriti, ali mi se čini da će to protivljenje preći u problem kod partnera, koji se može pokazati i u drugačijem svetlu, biti neprijatan i sl. sve iz razloga što nije znao pravo stanje stvari…Moguće je da se tokom februara mora promeniti metod ili postupak, da bi od 20. bilo sve završeno tako da će jedna strana dobiti više nego što joj treba, a druga strana će biti očajna…

Tokom marta bi zdravstveni pregledi mogli biti aktuelni, neko snimanje, ali će biti sve u redu. U slučaju da imate nove obaveze na radnom mestu, potražićete pomoć mlađe osobe da biste bili sigurni da ne grešite, no, krajem meseca bi ta osoba mogla nešto da prećuti ili obavi na brzinu, zbog čega bi moglo biti problema. Izvesna vrsta promene će se desiti i u vašem prikazivanju u javnosti, gde su moguće veridbe, ili brak – ukoliko vam je to u planu – dok za one koji su u stabilnoj vezi sledi period odvojenosti, usled obaveza…

Drage Vage, u aprilu ćete biti zadovoljni razvojem situacije i mogući su vrlo ozbiljni razgovori u vezi doma, preseljenja ili renoviranja istog. U drugoj polovini aprila, skoncentrisani ste na prihode, radi se na tome da se podigne kredit, ili se bavite dugom koji imate i koji želite da rešite. Pripreme za put su moguće, ali se sve do 7. maja mogu dešavati  situacije koje vam se ne dopadaju ili će vreme, jednostavno, biti loše, tako da nećete biti zadovoljni.

Sa druge strane, tokom maja se povećava obim posla ili se svakodnevne obaveze proširuju, tako da će biti sasvim dovoljno kretanja i u bližem okruženju. Put je izvesniji posle 21. maja. Krajem meseca će vas pitanje nekih propisa ili novih obaveza u smislu troškova potpuno izludeti, jer ćete morati nešto ponovo uraditi – a taman ste mislili da ste završili..No, vrlo brzo ćete sve obaviti i tokom juna uspeti i da se odmorite.

Značajnija pozicija partnera ili jednostavno njegov stav, mogu tokom juna dovesti do predloga ili promene koja će da utiče na vaš prihod. Ovo može biti i vaša zasluga, možda ste nešto sugerisali ili se uverili u neke mogućnosti, no, nova vrsta obaveza je vrlo moguća. Nakon 22. u mesecu se može krenuti sa realizacijom, i kao da se još jedna osoba uključuje u sve to.

Juli 2021. će početi ekspanzivno, i neće biti vremena za odmor sve do 24. Vrlo aktivan mesec, ali kao da ste očekivali više. Biće uslova za prekid saradnje sa osobom koja se uključila i to je dobro.

Tokom avgusta imate mogućnost promene u stilu kojim radite ili će okolnosti to zahtevati, neke stvari ćete podeliti ili usitniti. Ta odluka će vas ojačati i ponovo ćete biti “svoj na svome”. U toku septembra počinje kontakt sa novim osobama ili vrstom rada, gde vam je prioritet zarada i utvrđivanje trenutne pozicije. Ovaj i naredni mesec mogu doneti promenu posla u potpunosti, promenu statusa u emotivnom smislu ali i završavanje sa sudskim procesom – ako ga imate.

Tokom novembra će biti problema sa prihodima, neki zastoj ili stagnacija će se desiti, kao i problem sa partnerove strane. Vi ponovo možete pokazati snalažljivost i već krajem meseca rešiti dobar deo problema. Možda ćete primeniti zaobilaznim putem i nešto od onoga sa čim se inače ne slažete – ali to će biti jedini put. U decembru ćete imati želju da budete malo sami, ali će ih, naprotiv, biti u vašem okruženju više nego inače…Kao šlag na tortu, pokvariće se i auto…

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.

Tags: vaga horoskop 2021 astrološke prognoze