Select Page

Horoskop za 2021. godinu za znak Vodolija obiluje iznenađenjima u okviru doma, gde se za nekoliko različitih stvari traži druga opcija ili izlaz, jer se na neke osobe računalo sa razlogom. U smislu poverenja ili pozicije nečije, mislićete da ste se dogovorili ali događaji govore suprotno. Sektor horoskopa na čijem vrhu imate znak Vodolije, biće oblast najvažnijih dešavanja, dok ono polje koje počinje znakom Bika ukazuje na najveći problem. Dogovori, sporazumi ili podela nečega, obeležiće ovu godinu.

Tokom januara, bićete tema nečije kritike, zbog čega ćete frustrirano reagovati braneći svoje postupke. Vrlo je moguće da mislite da ste u pravu, jer ste određene stvari uradili ili neke reči izgovorili potpuno prateći sopstvene zaključke. Direktno se suprotstavljate nekome, ko vas odjednom – ne sluša…Postoji treća osoba koja je razlog svemu, potražite je i sa njom razrešite o čemu se radi. U svakom slučaju, poštenje jedne mlađe osobe, može vas dodatno izbezumiti. Moguće je da u okolini imate osobu koja ne želi iste stvari kao i vi, i to će sada reći glasno…

U sektoru karijere, kao i u domu partnera – ako ga imate – vodiće se razgovori na ivici sukoba, koji ćete pokušati da rešite uz pomoć ženske osobe ili nekoga ko je udaljen od vas. U slučaju da planirate odlazak iz zemlje u kojoj živite, prva ponuda koju želite da prihvatite neće biti ostvariva, ali drugi predlog koji dolazi od muške osobe koja je nedavno imala ozbiljnije pribleme u bližoj okolini, trebalo bi da bude nešto što bi moglo da se realizuje. Tokom februara, kada se budu intezivirali problemi sa finansijama, ponašaćete se vrlo isključivo, naročito u razgovorima koji se ponavljaju, i sa jednom osobom definitivno prekinuti kontakt.

Mart je mesec kada će biti problema sa prihodima, i moraćete se snalaziti bilo zaduživanjem, ili ubeđivanjem nekoga da ste u većem problemu od stvarnog…Ukoliko imate dete, ono će sakriti nešto od vas u drugoj polovini meseca, tako da izgleda da se sve vrti u krug – ono laže vas, vi druge…

Tokom aprila 2021., bićete odlučniji i sigurniji u sebe, kao da ste ponovo vratili kontrolu, ali oko 20. se dešavaju situacije sa početka teksta, gde je dom u prvom planu. Neka vrsta početka, nova priča koja zahteva drugačije planiranje ili izaziva osećaj gubitka nečega – zatiče vas nepripremljene. Slabi ste u napadu na onoga za koga mislite da može da reši problem, govorite iste stvari koje su nekada delovale, ali sada nisu adekvatne.

Ona prva ponuda iz inostranstva ili od osobe koja je udaljena, i koju nećete realizovati, dešava se tokom maja meseca. Ne treba se razočarati, nego sačekati malo, uskoro će doći druga prilika. Krajem maja, moguć je prihod u vidu pomoći, zaostala rata nečega ili dospela potraživanja koja imate, i tada se mogu ponoviti neki ugovori, saradnje i sl. kojima je došlo vreme.

Tokom juna, drage Vodolije, imate raspravu sa partnerom u vezi nečega dvojnog ili duplog koje želite da rešite. Krajem meseca, uključujete mušku osobu u priču, dok će partneru pomoći rođaka ili bliska prijateljica da prevaziđe problematiku ili da je pravno reguliše…Neće biti moguće završiti sve na način koji vam odgovara, i tokom jula mi se čini da gledate da dobijete bilo šta…

Nekako ste se oslonili na glavu porodice, imate utisak da može više od onoga što radi, ali zakasnili ste u nekom smislu. Tokom jula ima premalo zadovoljstva bilo čim što je urađeno, nije dovoljno nikome i moguć je problem koji želite da rešite upornim pritiskom na nekoga…Tokom avgusta možete završiti sa započetim, samo na način koji podrazumeva beskrupuloznu okrenutost samom sebi.

Septembar 2021. donosi materijalizaciju ili ugovaranje, potpisivanje nečega, kao konačnu verziju. Nešto neće biti dobro urađeno, ili obuhvaćeno, pa su moguća čekanja da se to ispravi, ali će se ipak završiti. Oktobar je povoljan i za prihode i za regulisanje statusa koji želite da imate. Odličan je period za nove veze, poznanstva ili početak saradnje sa nekim. Odličan.

U novembru dolazite do prihoda koji nije ostvaren redovnim radom, moguće preko sudskog procesa. Nakon regulisanja pravnog dela, prekidate kontakt sa osobom koja je uključena u tu priču…Novi kolega ili poznanik dolazi u vaše okruženje, moguć je savet ili predlog u vezi nečega što možete zajedno uraditi. Nije loše, može doneti prihod već početkom decembra kao i nastavak u narednoj godini. Ovi aspekti su vrlo povoljni i za dete – ako ga imate – koje se može uključiti i pomoći u nekom segmentu…Dakle, mesec oktobar i decembar mogu biti vrlo uspešni kao periodi gde vam se ukazuje prilika da nešto ostvarite ili pokrenete…

Iznenađenja koja ćete imati tokom godine, promeniće stvari za stalno. Neće se moći vratiti na staro, ni porodična situacija, ni materijalni aspekt. Iskoristite ovu godinu za svoje ciljeve, gde možete mnogo toga završiti….

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.

Tags: horoskop 2021 znak vodolija