Select Page
JARAC: Postoji napetost, čak i osvetoljubivost, koja tinja, iščekujući događaje. Veliki troškovi su iza vas, ali do 9.12. se ipak mora još nešto platiti. Nemate priliku da kažete šta mislite, sve završavaju drugi. Možete iskoristiti 10. i 11.12. za vešt dogovor, čija realizacija može biti brza i uspešna. Od 14.12. se može desiti da promenite saradnike ili počnete sa novim aktivnostima.

Obratite pažnju da 16.12. dobijate “uvijen”predlog od strane ženske osobe, koji vam neće doneti prihod ili benefit koji se pominje. Već 20.12. je tačnija verzija pred vama, ali ne možete ništa da korigujete, samo se prilagodite. U slučaju da se predlaže nešto što ste i sami očekivali, nećete biti zadovoljni prihodom ili planom budućih potreba.

Sve to može dovesti do odlaganja ili odlaska na drugo mesto gde ste potrebni, ako ne ranije – onda 28.12.

VODOLIJA: Horoskop za decembar opisuje prihod koji može biti konačna verzija ranijeg dogovora ili će partner biti u prilici da ostvari neplaniranu zaradu. Od 4.12. se može očekivati prva mogućnost, a 9.12. druga. Nove okolnosti u neposrednom okruženju nastaju 10.12. ali već sledećeg dana, širite dezinformacije, iz navike…

Određeni plan će morati da sačeka, mada se već nazire u kom pravcu će se krenuti. Nemate sve što je potrebno, smanjite obim aktivnosti i sve će biti u redu. Ne dopada vam se info od 16.12. ali dobijate ideju koju želite da realizujete. Samo još da vas saslušaju.

Saradnja sa osobom koja vam ne odgovara, možda će biti predmet razgovora, ili će vas nečiji odlazak opteretiti novom obavezom. Od 24.12. se nalazite na raskrsnici, ali određena vest vas usmerava na pravi put.

RIBE: Promeniće se prioriteti tokom decembra, jer imate volju da učinite nešto za sebe. Neće ići brzo, možete izgubiti ili prevideti neki važan dokument, čuvajte se i prehlade u ovom periodu, ali se nakon 13.12. možete nadati izazovu koji može doći u vidu predloga za saradnju – a u stvari je namerno postavljeno tako da se očekuje vaša standardna reakcija.

Sledi još jedna neprijatna situacija 16.12. ali ćete ignorisati sve. U drugoj polovini decembra, vidno ste opušteniji i zadovoljniji, jer se i oko vas sve nekako smirilo. Možete se posvetiti ranijim planovima, ali će biti i iznenađenja sa pozitivnim ishodom. Afera ili slučaj “o kom se priča” može promeniti odnos sa saradnicima. Nakon 27.12. ćete isprazniti glavu od suvišnih misli i shvatiti da ste zadovoljni postignutim.

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na mail astropitanjce@gmail.com

Tags: horoskop za decembar 2021, horoskop za decembar jarac vodolija ribe