Select Page
RAK: Prilično aktivan mesec, naglašen sektorom svakodnevnice, gde će određene stvari na kojima ste radili postati javne i biti predmet rasprave. To vas – naravno – ne dotiče previše, jer ste uložili napor da sprovedete svoj plan u gotovo nemogućim okolnostima. Od 4.12. se organizujete na drugačiji način, jer su se za tako nešto stekli uslovi.

Do 11.12. se privodi kraju sve što zahteva saradnju, nečije mišljenje ili zaključak, i tada je moguć put ili info koji će biti iznenađenje. Od 14.12. će biti više angažovanja ali i korekcija nekih stvari koje ste uradili, uz mogućnost da budete dovedeni u situaciju da objašnjavate svoj postupak nekome ko to ne razume…Svakako imate podršku vama bitnih ljudi, pa budite čvrsti u svom stavu.

Ponoviće se neka situacija za koju ste mislili da je završena, budite oprezni i po pitanju zdravlja. Nerealan trošak ili vrednost nečega vam može napraviti problem 21.12. Odložite sve do 25.12. kada ćete lakše doneti zaključak. Horoskop za decembar, opisuje vašu istaknutost u stvarima koje ste preduzeli…

LAV: U prvoj polovini meseca očekujete vest koja bi trebalo da promeni uslove rada ili da vas opredeli za novi prioritet. Svakako se nalazite pred velikom odlukom, i zaključno sa 9.12. dobićete smernice za dalje. Nove ili promenjene okolnosti su od 13.12. kada se usitnjava ili deli nešto od onoga što radite, gde postoji prostor ili za veću kreativnost ili za određeni stepen samostalnosti.

Mlađi član porodice može biti u fokusu jer je potrebno dokazivanje ili prezentacija prethodnog rada na nečemu, gde će samo istrajan rad i upornost dovesti do rezultata, od 18.12. Posebno napet period sledi 20. i 21.12. kada su moguće izmene u neposrednom okruženju u smislu promene saradnika ili konačne verzije nečega, koju ste čekali.

Od 22.12. nove okolnosti, instrukcije, prestanak jedne i početak druge priče – koja vam odgovara. Do kraja perioda, više vrlo povoljnih dogovora…Horoskop za decembar, najavljuje vrlo aktivnu narednu godinu.

DEVICA: Nove okolnosti u domu mogu biti povezane sa zajedničkom saradnjom sa nekim, ispravkom ili izradom nečega što podrazumeva izdatke. Do 11.12. će biti završeno, uz napomenu da slede rasprave i međusobne optužbe. Malo povoljnija situacija je od 14.12. ali se tada pojavljuje nova okolnost koja preuzima na sebe svu pažnju.

Kada se 16.12. budete upoznali sa određenim činjenicama ili konstatovali rezultat nečije akcije, obratite pažnju na sopstvenu misao ili osećaj koji se bude javio, jer on oslikava suštinu. Nastupajući preokret nema direktne veze sa vama, stoga, mirno gledajte šta se dešava.

Porast prihoda je moguć do kraja meseca, pa iskoristite taj period maksimalno. Samo 28.12. pazite šta radite, da neko ne bude oštećen ili da ne postavite stvari pogrešno, loše procenite svoje mogućnosti…Horoskop za decembar ističe vašu sposobnost procene situacije…

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na mail astropitanjce@gmail.com

Tags: horoskop za decembar 2021, horoskop za decembar 2021 rak lav devica