Mesec počinje izuzetno jakim aspektom T kvadrata između Marsa, Saturna i Urana, koji poziva na oprez, strpljenje i obazrivost. Opozicija između Marsa i Saturna je sukob suprotnosti, nepomirljivih razlika u stavu ili realizaciji bilo čega. Kvadrat između Marsa i Urana je nagli prekid, slom, otkaz…

Mars u Lavu je simbol poznate firme, brenda, luksuza, ali i vatre, požara. Istovremeno sa nečijim slomom ili kolapsom, slušaćemo i lažne informacije o razlozima događaja, koje će nam 17. jula biti prezentovane. Do kraja meseca, oružani napad na nekoj granici… Dobar vam dan.

OVAN:

Obzirom da vladar ovog znaka – Mars – inicira događaje tokom celog perioda, svim pripadnicima znaka savetujem oprez. Bićete odvažni da rešavate probleme iz prošlosti, da preduzimate akciju protiv nekog ko vam nije ravnopravan partner i ko nije ništa kriv…Vaša naglost može izazvati problem koji se ne može sanirati…Do 4. jula, nemojte ništa uzeti “zdravo za gotovo”, stres koji imate – sami ste izazvali. Istina je skrivena od vas, ali kao da u to ne verujete…

Pod izgovorom da se borite za nekoga, možete 7. jula i potpisom okončati neki proces, nakon čega ćete osećati olakšanje, ali se postavlja pitanje – ko je oštećen? Nove okolnosti u domu će od 10. jula biti u prvom planu, ali van vašeg domašaja. Nešto od toga će i drugi komentarisati i osuditi, 17. jula, kada imate mogućnost da čujete drugu, ispravnu verziju priče. Moguće su neočekivane vesti o nečijem zaposlenju ili angažovanju, kao i konačna kupoprodaja nečega, ukoliko ste na tome radili…

Od 26. jula, bićete zadovoljniji urađenim, ali će se od vas tražiti da odobrite nešto što je suprotno vašim načelima. Uporno branite neodbranjivo…

BIK:

Uspešno skrivate nezadovoljstvo nečim što se dešava oko vas, verujete nekoj osobi na reč. Možda je ipak bolje da kažete šta mislite ili date sugestiju, da se ne bi moralo ponoviti ili popravljati…Kada se 7. jula bude plaćalo, da je realno. Sledi potom promena mišljenja, pa pristupate realizaciji. Dobra je odluka da se 13. jula u nečemu ne preteruje ili da se umanji, što će vam biti rečeno od strane bliske osobe.

Laka realizacija dogovora 21. jula, najbolji je događaj u mesecu. Partnera poslušajte, u pravu je, 23. jula. Od 27. ste potrebni nekome ko se ne oseća najbolje, ali ste fizički odvojeni, pa se brinete. Kao da je kasno da se bilo šta učini, mada nije tako delovalo. Neočekivane vesti vezano za poslovni segment, mogu vam omogućiti odmor ili pauzu koju niste očekivali…

BLIZANCI:

Sve što ste planirali možete završiti, uz mogućnost da ne otkrijete postupak ili metod. Očekujete novac koji biste odmah plasirali dalje ali on neće stići na vreme, pa su moguće neke izmene plana. U slučaju da počinjete saradnju sa nekim, bolje je sačekati 12. jul. Tada se potpisuje, dogovara i ugovara.

Ovo bi mogao biti najuspešniji dogovor u godini, nešto što ranije nije bilo moguće. Problem kvara ili blokade nečega može pokvariti plan 17. jula, ali neće biti toliko loše kako je izgledalo u početku. Već 22. vraćate izgubljeno. Neko će vas prozvati ili tražiti objašnjenje 27. jula, o čemu možda i ne znate ništa. Sledi čekanje na isplatu ili prihod koji je konačan. Poseta rođaka može biti odložena.

RAK:

Vama su misli daleko negde, u dilemi ste u vezi procesa koji vode drugi, i do 7. jula sve stoji. Nemate mogućnost da ubrzate bilo šta, stoga sačekajte da se sve složi od 8. jula, i sledite instrukcije. Oko 15. već možete praviti plan, tada će vam dani biti kratki.

Preuzimate odgovornost za nešto, to nije prvi put, ali kao da ste rešili da bude poslednji. Odlične okolnosti će 19. omogućiti da se osećate sigurnije, kao i opaska bitne osobe po nekom pitanju. Sledi izdatak koji će biti revidiran, ili ćete se predomisliti. Od 26. jula, kontakt sa osobom iz daljine, može omogućiti izmene u nekom vašem planu ili radu. Dobijate novu energiju krajem meseca, zato što ste sa nečim završili što vas je opterećivalo.

LAV:

Veći deo meseca ste okrenuti jednom cilju ili prioritetu, koji traži izdatke. Do 4. jula postoji izvestan problem kod partnera, zbog koga će biti pod pritiskom. Nemate razloga za zabrinutost, od 10. jula će sve doći na svoje mesto. Više se angažujete ili imate obaveze do 17. jula, kada počinje prilagođavanje novim okolnostima.

Do 23. jula ste posmatrač, koji očekuje nečiju reakciju ili potez, na koji ste spremni. Tada postavljate uslove, odlučujete o svemu dalje, i počinjete sa nečim što je novo u vašem životu. Od 26. jula, znate u kojoj ste poziciji u finansijskom smislu, moguć je jedan neprijatan razgovor, ali ništa neće promeniti vaše dobro raspoloženje. Od 28. jula, sve je pod kontrolom, i počinjete sa radom nakon što su vas kontaktirali jer trebaju vaše usluge ili znanje…

DEVICA:

Do 7. jula pravite dogovor, ostvarujete saradnju u vezi oblasti koja vam je važna, ali se sve radi bez znanja neke osobe koja je deo priče. Izvesna je kritika koju dobijate, ali ćete sve prikriti i ostaviti nedorečeno jer vam se istina ne dopada. Duži period je tako, postalo vam je svejedno. Bolji izgledi za prihod od 12. jula.

Da biste postigli cilj, branite nekoga ili ne birate sredstva. Moguć je problem jer druga strana počinje da menja mišljenje. Nešto gubite 17. jula, što ste smatrali svojim. Sledi sukob, i vrlo teška situacija u neposrednom okruženju. Nećete biti iskreni. Premalo zadovoljstva, rezultira ćutanjem. Od 28. jula, počinjete sa razrešenjem neke situacije, gde vam neke stvari ne idu u prilog…

VAGA:

Postavili ste stvari na pogrešnu osnovu i čudite se što se sve klima. Neko vam ne govori istinu, ali vas to ne interesuje. Osećaj moći ili važnog zadatka koji imate, jači je od opravdanosti istog. Do 7. jula je moguća odluka, pa i konačan dogovor, gde ste izigrani. Ponoviće se neka neprijatna situacija 10. kada odlučujete kako ćete završiti celu stvar.

Uključivanjem nove osobe, možete dobiti smernice, ali ona ne zna sve činjenice. Završićete do 17. jula, sa onim što vas opterećuje, konačno. Vrlo brzo, uvidećete grešku. Od 21. jula, pokušaj ispravke neće uspeti i nastavljate dalje do 23. kada shvatate da morate prekinuti i sačekati bolje dane. Žurba partnera je pogrešno usmerena, ali ne činite ništa.

ŠKORPIJA:

Siguran je gubitak statusa ili pozicije za koji možete zahvaliti partneru, na prvom mestu. Oko 7. jula imate pomoć ili podršku za gotovo imaginaran problem, koji ste predstavili kao bitan. Još uvek mislite da znate dovoljno o nečemu, i da je vreme da se stvari pokrenu. Prve vesti stižu 13. jula, u vezi umanjenja nečega, i odmah ste se unervozili.

Od 17. se pojavljuje i zdravstveni problem bliske osobe, koji nije ništa novo samo logičan nastavak velikog pritiska pod kojim je. Sledi i rasprava oko stvari koje bi trebalo da budu jednostavne, ali nisu. Manji dobitak od planiranog, izaziva raspravu i podstiče vas da lupite šakom od sto. Kasno. Upetljali ste se do guše, sada imate rezultat. Problem sa saradnikom izlazi u javnost.

STRELAC:

Potpuno ste bez novca, bez izgleda za brz oporavak. To samo tako izgleda, ali morate se prilagoditi ne čemu novom. Vreme je da preduzmete korake u pravcu finalizacije procesa koji je dugo u toku, sa prekidima, a nemate odgovarajuć rezultat. Krije se nešto od vas do 7. jula, ili vas neko drži u neizvesnosti. Od 10. se ipak počinje sa realizacijom, gde vam je sam početak vrlo težak.

Nakon 12. jula ste bolje raspoloženi, imate manji dobitak, ravnodušnost polako prelazi u očekivanje. U slučaju da radite na dokumentaciji ili dozvoli za nešto, biće završeno do 17. jula. Od 20. se nalazite u procesu koji drugi kontrolišu, morate čekati. Pogrešna informacija 23. može vas dovesti u zabludu, proverite na vreme. Nakon 28. jula, sjajni izgledi za uspeh.

JARAC:

Ne znate na koju stranu da krenete jer čekate odgovor ili nečiju odluku. Teško vam je odmah na početku meseca, kada po ko zna koji put vidite neprimereno ponašanje koje ne možete da objasnite. U slučaju da očekujete “završni udarac”, on stiže 17. jula. Do tada, samo mirno i strpljivo.

Oko 7. imate mogućnost gubitka ili prevare od strane saradnika, ili se nećete postaviti na pravi način. Svakako će 10. jula doći do preokreta, kao da ste odlučniji. Ostvarićete prihod ili dobar dogovor 12. jula, koji vas vodi u novom pravcu. Niste zabrinuti ni 19. kada se završava vaše angažovanje na nečemu. Nova saradnja počinje 23. jula, sledi prva korekcija 26. a 27. pazite da ne napravite propust u komunikaciji ili kretanju u saobraćaju. Nove okolnosti u domu od 28. jula.

VODOLIJA:

Naporan period u kom se ne snalazite najbolje, jer vas sprečavaju ili ne slušaju. Do 4. jula, znaćete da ste izgubili. Tada možete dobiti novu ideju, ili promeniti taktiku, sledi i plaćanje nečije saradnje, u bilo kom smislu, ali od 10. jula ništa nije isto. Naglo istupate 12. sa svojim stavom, podržani od slabe osobe.

Ipak će 17. jul doneti završnicu, i tada morate stvari postaviti drugačije. Od 20. se osećate bolje, da bi 23. završili saradnju sa nekom osobom. Pazite na troškove 27. jula, osim ako ne vidite sopstveni interes u kupovini bespotrebnog. Oprez u saobraćaju 29. jula.

RIBE:

Još uvek krijete pravo stanje u kom se nalazite, niste spremni na saradnju niti objašnjavanje bilo čega. Do 4. jula ste blokirani sa svih strana, oko 7. propuštate neku priliku ili se od vas krije istina. Nakon 10. se malo bolje osećate, družite se više, moguć je i put.

Male promene u obavezama, mogu biti osveženje, ali ne rešavaju ono što vam je bitno. Oko 23. se privodi kraju jedan težak ciklus, ali ne možete ništa novo da počnete. Od 26. se raspravljate sa nekim ko se našao u blizini, bez pravog razloga. Moguć izdatak ili smanjenje prihoda će vas potpuno iznenaditi, ali dobijate poziv na razgovor ili dogovor oko vrlo bitne stvari za budućnost.

Astrološke konsultacije možete zakazati porukom na mail astropitanjce@gmail.com