Select Page

DEVICA:

Tranzit Marsa kroz vaš znak će ovog leta omogućiti da se angažujete po pitanju radova u domu koji su indirektno vezani za mlađu osobu kojoj je nešto onemogućeno ili stagnira. Moguća su razmišljanja o kreditu, ali bi problemi na radnom mestu mogli da ih odlože. Iznenađeni ste nekom situacijom kod bližnjih, i mislite da biste mogli svojim ispravnim stavom da pomognete.

Od 12.07. se dešavaju izmene koje utiču na vaše planove, i sukob sa nekim ko vas ne želi poslušati je takav da ga ne možete rešiti. Raste nezadovoljstvo i prvi loš potez pravite oko 20.07. kada možete imati potrebu da kažete upravo ono što je pogrešno u datom momentu, i time produbite sukob. Velika napetost donosi nezadovoljstvo, a samim tim i nemogućnost racionalnog sagledavanja stvari.

Odličnu poziciju Merkura koji krajem jula prelazi preko znaka Device, ometa prisustvo Marsa, i čini da žurno i bez obzira na bilo koga želite do svog cilja koji ste odjednom povećali i dali mu na značaju. Možete uspeti samo vrednim radom i to delimično jer je jedan segment izgubljen a za drugi nemate novca…Nakon 24.08. slabi uticaj Marsa pa pokušajte tada sa onim što je ranije rađeno a nije završeno, jer su bolji izgledi.

Astrološke konsultacije možete zakazati na mail astropitanjce@gmail.com