Select Page

OVAN:

Imate obavezu prema nekome ili ste rešili da završite sa gradnjom, renoviranjem ili jednim segmentom u poslu koji svakodnevno obavljate. Planiranje i razgovori koje vodite početkom meseca, jesu u dobrom pravcu, ali nemate novca. Od 5. jula napravite plan koji je redukovan u odnosu na prvobitnu zamisao, jer će početkom avgusta doći do promene u prihodima, pa ćete moći uraditi više i privesti posao kraju.

Imate energije od 21. jula, i rešenost da sprovedete svoj cilj, iza koga stoji nemirna savest ili pogrešan potez koji ste napravili…Nemojte tih dana ulaziti u sukob ili raspravu, nego radite i trudite se, isplatiće se..Od 27. jula možete imati i potvrdu da se sa nečim počinje, što dovodi do olakšanja i zadovoljstva koje vam je potrebno…

Tokom avgusta se rešavaju ključna pitanja gledano na celu godinu, ovaj mesec donosi ozbiljan pomak u planovima ali i okolnostima kroz koje prolazite. Osećate se moćno i važno početkom meseca, moguć je priliv novca zbog kojeg imate osećaj da vam se autoritet više ne dovodi u pitanje i da možete da utičete na ljude i dogovore. Ponovićete sličan posao ili realizaciju onoga što vam je važno a što niste mogli ranije da završite. Već 7. avgusta realizujete deo, a 23. završavate i odmah počinjete drugi, jednako važan.

Krajem meseca, zbog velikog izdatka ili vaše autoritativne pozicije koju ste imali, moraćete se povući i prepustiti vođstvo – makar naizgled – osobi koja je bila u senci a sada želi da preuzme zasluge za sve…Bolje je tako, inače sledi sukob za koji više nemate snage…Uostalom, sve ste radili za nekog vama bitnog, i imate mir u sebi, posle dužeg vremena…To nema cenu.

Astrološke konsultacije možete zakazati na mail astropitanjce@gmail.com