Select Page
JARAC: Počinje period kada se možete dogovarati ili preuzimati dodatne obaveze koje su bile pod nečijom ingerencijom. Moguće su opcije koje će biti predložene kao nešto novo u vašem okruženju, ali se na njihov početak mora sačekati. U slučaju da su se nagomilale obaveze, završavaćete jedno po jedno do 7. oktobra, i tada početi sa novom organizacijom ili uslovima.

Od 12. oktobra, očekujete novost u vezi događaja koji se desio 8. i u kome možda i niste učestvovali, ali će se vaša reč tražiti. Moguća su neistinita ubeđivanja ili podmetanje problema od strane nekog ko misli da niste dovoljno skoncentrisani i da može to da uradi. Čini mi se da se 8. može desiti nešto što ne smatrate pravednim.

Sredinom perioda, postoji opcija dogovora koji bi mogao da vam odgovara, i sa njegovom realizacijom se može početi od 18. Oko 26. oktobra, nečije mišljenje ili savet u vezi lošeg ili pogrešnog što je urađeno u prethodnom periodu, trebalo bi da poslušate jer je realno.
VODOLIJA: Tokom perioda biste mogli završiti sa temom koja vas okupira, ali će se određena dokumentacija morati revidirati ili uobličiti na drugačiji način. Možda i imate sve što je potrebno, ali se ipak nešto mora ponoviti. Od 7. se ulazi u postupak, koji bi do sredine meseca bio i završen.

Važniji događaji slede posle 18. kada se zajedno sa partnerom počinje realizacija onoga što jeste najvažnije, što je uzrok stresu u prethodnom periodu. Izvesno razilaženje u mišljenjima može da odloži stvari, ali je ovde ipak u pitanju rashod koji gledate da izbegnete.

Oko 26. se može desiti problem nekome ko je udaljen od vas, a kome možete da pomognete samo ako se i sami upletete u nešto slično. Pokušaćete da prebacite odgovornost na nekog drugog, ali neće uspeti. Prekinućete kontakt sa osobom koja vas je oštetila u nekom smislu.

RIBE: U prvoj polovini meseca, okupirani ste dozvolama ili rešenjima koja su potrebna, kao i mogućnošću za dobijanjem kredita, ukoliko vam je to namera. Sjajne su opcije koje imate, i to bi trebalo iskoristiti. Samo 8. nije povoljan datum. Za one koji se 14. i 15. spremaju na razgovor sa nadređenim ili je u pitanju završetak saradnje, sledi rasprava kojoj nisu dorasli.

Do 22. ćete obaviti sve ono što zahteva veće angažovanje i trošak, i tada možete podvući crtu i videti gde se zaista nalazite. Čini mi se da ističete samo dobre stvari, što je znak da ćete se vrlo brzo angažovati po još nekom pitanju. Od 25. se uključuje još jedna osoba u te planove, i bićete zadovoljni urađenim.

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na mail astropitanjce@gmail.com

Tags: horoskop oktobar jarac, horoskop oktobar ribe, horoskop za oktobar 2021