Select Page
OVAN: Rešili ste da razgovarate sa partnerom u vezi završetka procesa koji traje više od godinu dana. Postoji potreba za overom, dokumentovanjem, ili nalazom stručnog lica, da bi se stvari privele kraju. Vaša uloga u svemu ovome je da na miran način rešite problem, ali se moraju napraviti izmene. Prva promena nastaje 7.10. kada partner donese odluku koja mu ne odgovara, u jednom delu, ali koja vodi ka završetku.

Nakon 10.10. potrebno je uključiti još neke osobe, zbog čega se mora čekati. To će aktivirati stare zahteve, procene i stremljenja, koja sada ne mogu da funkcionišu, ali potvrđuju da niste sigurni u ishod. No, sada sve ide svojim tokom. U načelu, do 15. će biti i nervoze, ali i događaja o kojima ne znate, a mogu promeniti stvari.

Neko vam skreće pažnju, ali ne možete da slušate jer su vam misli usmerene samo u jednom pravcu, i oko 20. se raspravljate ponovo u vezi iste teme. Menjate mišljenje. Povređena vam je taština, moguće su i uvrede, i krajem meseca odlučujete da ćete nastaviti na drugačiji način od dosadašnjeg, jer više nemate snage…

BIK: Vršite pritisak na partnera u vezi nečega što je zanemario, ili mislite da je vreme da iskoristite neku situaciju. Imate priliku i za ulaganje, od 8. oktobra, koju ćete iskoristiti. Završićete sa dogovorom 13. oktobra i biti zadovoljni. Biće potrebno obaviti i jedan neprijatan razgovor, ili vam treba nečija saglasnost, odlaganje.

Pravite plan u vezi početka rada na nečemu, i 20. oktobra ulazite u raspravu sa onima od kojih nešto zavisi, koji se protive. Možda ćete morati umanjiti nešto ili se vratiti na prvu opciju, ali sprovodite do kraja sve što je planirano.

Osoba koja ima sopstveni interes, počinje da se meša u vaše stvari i do kraja perioda može biti poražena u svojim nastojanjima. Ukoliko ste tražili njenu asistenciju, do kraja meseca će obaviti ono što vam je potrebno.

BLIZANCI: Biće nekoilko prilika da napravite loš potez, ili se pogrešno odlučite. To se može desiti 6, 8. i 11. oktobra kada će biti potrebno nešto platiti ili se opredeliti za opciju, koju treba dobro razmotriti. Do 7. oktobra ćete praviti pauzu ili se ponovo preispitivati između onoga šta je lakše i poznato i onoga što se pojavilo kao mogućnost.

Od 12. oktobra se popravlja finansijska situacija i tada će se sve i pokrenuti u željenom pravcu. Vrlo brzo završavate sa jednim projektom, dobijate mogućnost drugog, a prijatelj vam saopštava lepe vesti vezane za njega lično.

Ozbiljniji dogovor možete postići od 23. oktobra, kada više niste blokirani ili se tada osećate spremnim za nove obaveze. Jedna od mogućnosti će biti odložena ili sprečena, ali drugu završavate do kraja meseca. Oprez u saobraćaju 30. oktobra.

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na +381 63 532 293 ili na mail astropitanjce@gmail.com
Tags: horoskop oktobar bik, horoskop oktobar blizanci, horoskop za mesec oktobar ovan, horoskop za oktobar 2021