Select Page
RAK: Tokom oktobra, porast troškova je rezultat realizacije plana koji morate da obavite. Stelijum u polju doma ne mora da opisuje samo aktivnosti vezane za kuću, on će prvenstveno ukazati na završetak jednog ciklusa. Od 6. do 8. oktobra, obratite pažnju na ono što se traži od vas, predlaže ili kritikuje. Te osobe nisu u pravu, a vi možete napraviti grešku i verovati.

Nemojte 11. oktobra ništa odlučivati, ili ponoviti pokušaj koji ranije nije uspeo. Nakon toga, možete početi sa finalizacijom. Sredinom meseca, zaokružićete celinu, završiti sa onim što je bilo prioritet, i biti vrlo zadovoljni urađenim. Nakon 18. počinje period tokom kog pratite šta vam se dešava, sledeći instrukcije koje dobijate na radnom mestu.

U prihodima dolazi do promene, koju ste očekivali, i sada možete dalje planirati. Od 26. oktobra ste okrenuti sebi, odbijajući svaku vrstu provokacije ili izazova u smislu komentara ili postupaka drugih. Završićete sa pasivnim odnosom prema onima koje ste tolerisali. Do kraja perioda, moguć je osećaj usamljenosti, kao posledica tenzije kojoj ste bili izloženi.
LAV: Vrlo je važan period od 6. do 8. oktobra, kada ćete biti izazvani ili će vas neko pogrešno uputiti, pa pravite grešku. U ovom periodu problem je odranije i morate promeniti pristup da biste ga rešili. Od 12. oktobra možete postići dogovor ili ukazati onome kome je potrebno, na moguće rešenje. Do tada, budite strpljivi, da bi druga strana shvatila da ste u pravu.

Vidno poboljšanje raspoloženja sledi nakon 15. oktobra, kada završavate sa velikim projektom na kome ste radili. Novi uslovi rada ili okolnosti u vašem okruženju, počinju 18. oktobra, i već 20. postavljate svakoga na njegovo mesto. Kada 22. oktobra završite sa još jednim problemom, može se javiti osećaj neispunjenosti ili razočarenje nečijim postupkom. Iskoristite taj period da promenite svoj pristup.

Ta promena podrazumeva rastanak ili razilaženje sa nekim, obzirom da niste uspeli ostvariti saradnju.

DEVICA: Početkom meseca vam je potrebno stručno lice ili zvanična potvrda nečega, da biste zaokružili temu koja vas opterećuje mesecima. Sve kreće 7. oktobra, i već sutradan imate problem ili protivljenje osobe koja ukazuje na nepravilnosti. U smislu bolje koordinacije svih koji su uključeni, mora se uraditi drugačiji pristup. Ukoliko ga ne želite, sve se mora zaustaviti.

Nakon 13. oktobra, nastaju nove okolnosti, izmena nije povoljna, i počinjete da razmišljate na drugi način. Za rešenje će vam biti potreban određeni vremenski period, i tada shvatate koliko vam je sve važno. Moguće da će info od 15. oktobra biti presudan.

Nakon 18. oktobra, počinjete sa dogovorom vezanim za izdatak koji će preći u redovan trošak. Oko 26. oktobra se može desiti da bliska osoba ukaže na nešto što ste zaboravili, a da se vi postavite pogrešno i pokušate sve da negirate. Nema problema, okolina je to i očekivala, i pokrenuće ono što mora…

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na +381 63 532 293 ili na mail astropitanjce@gmail.com

Tags: horoskop za oktobar 2021, horoskop za oktobar devica, horoskop za oktobar lav, horoskop za oktobar rak