Select Page
VAGA: Ovo je period kada postavljate uslove, da biste završili sa opcijom koju smatrate jedinom. Međutim, dve osobe će vam sugerisati novu opciju ali na pogrešan način, koja će kod vas napraviti revolt. “Sad neću ni kako ja hoću”, mislite vi, i sve postavljate na nove “noge”. Ništa nije zapravo novo, ali se tako predstavlja.

Prvi problem nastaje 8. oktobra, kada ne želite da se “priča proširi” i preduzimate brzu akciju. Prva greška se pravi 11. pa povedite računa. Od 13. idete u pravcu realizacije, misleći da su sada samo potrebne formalnosti. Odluka donešena 15. mogla bi biti ispravna, ali vam je to sugerisano i ranije.

Od 18. oktobra, postaje vidljivo sve na čemu radite ili ste se odlučili za saradnju. Nakon 20. sledi uspeh ali i osećaj da su vam ruke vezane. Ova završnica stvara osećaj nezadovoljstva, usled očiglednih reakcija okoline, za koje niste spremni.

ŠKORPIJA: Stelijum u dvanaestom polju opisuje tajnost ali i mogućnost izolacije iz nekog razloga. U slučaju da želite da uradite nešto što će ostati skriveno, na to vas prisiljava partner. Od 8. oktobra se osećate spremnim ali radite pogrešnu stvar u društvu još jedne osobe. Nakon nečije sugestije, korigujete i završavate 13. oktobra.

Možda bi razgovor od 15. oktobra bio najbolji pokazatelj onoga što vas očekuje ili će biti u pitanju rešenje problema. Svakako se završava jedan ciklus i počinje nešto novo. Izmene u radnom okruženju kreću 18. oktobra, dobijate novog nadređenog ako radite. Sa jednom starijom osobom, zaključujete saradnju.

Težak dan je 21. oktobra, ali je on uvod u narednih nekoliko dana tokom kojih ćete se nalaziti između dve strane. U slučaju da ne želite sukobe, bićete nekomunikativni i ćutljivi, do 30. oktobra. Tada sledi ponuda koja vam odgovara, u smislu nastavka procesa…

STRELAC: Povukli ste se ili primirili, očekujući nešto. Ovo je period stagnacije, jer se čeka nečije učešće ili dozvola. Međutim, sve počinje od 7. oktobra da se “razmotava”kada dobijete poziv za razgovor. Ono što bude predloženo 11. oktobra, nije kompletno ili mislite da nisu kompetentni da obave taj posao, ali vi jeste.

Ukoliko možete da se odvojite, da preuzmete na sebe projekat, do 15. oktobra biste mogli biti vrlo zadovoljni. Tada se stiču uslovi da se određene stvari postave na dobre osnove. Od 18. biste mogli početi sa realizacijom sa drugom grupom ljudi ili pod ingerencijom stručnih.
Obratite pažnju 26. oktobra na saradnika ili partnera, koji može pogrešno odlučiti i napraviti problem i vama. Odluka koju očekujete od osobe koja vam nije u blizini, biće konačna, i stiže do kraja meseca…

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na mail astropitanjce@gmail.com
Tags: horoskop za oktobar 2021, horoskop za oktobar škorpija, horoskop za oktobar strelac, horoskop za oktobar vaga