Select Page

Tranzit Marsa kroz znak Škorpije tokom ovog perioda, nadmašiće brzinom i efikasnošću mnoge prethodne pokušaje za dominacijom, realizacijom čak i onih ciljeva koji nisu bili mogući. U ovom periodu, sve se stavlja “na jednu kartu”. Mars u Škorpiji je beskrupulozni poznavalac protivnika, kome zna sve slabe tačke.

Tranzit Marsa kroz znak Vage u prethodnom periodu, simbolizovao je dogovore koji su bili zamka za slabe i neupućene. Sada će se krenuti u realizaciju ciljeva koji su vrlo jasni, i mnogo veći nego što je dozvoljeno da se primeti. U svom prelasku preko znaka Škorpije, Mars će biti podržan planetom koja omogućava tajnost postupaka, kao i onom koja uvek opisuje krupne akcije koje dovode situacije do konačnog kraja. Sve one koji su u simbolici ovog Marsa, vodi želja za tuđim, za uništenjem, za konačnom prevlasti.

Da bi postigao cilj, Mars se mora rešiti onoga koji ga je svemu naučio, jer je odbio da pravi promenu. Kada to postigne, ništa ga više neće sprečiti da realizuje sve što je pripremio. Ako znamo simboliku znaka Škorpije i osmog polja, jasno je u kojim oblastima ćemo videti velike promene – sektor osiguranja i tuđe imovine, podrška moćnih ljudi, organizovano uništenje ili otuđenje objekata ili lica, podizanje tajnih kredita, siguran plasman lako zarađenog…

Proizvođači roba će podići cene, i ujedno krenuti u proširenja svojih firmi, udruživanja sa dojučerašnjom konkurencijom. Ortaci će ulaziti u sukob jer se jedan od njih osetio spremnim da bude jedini vlasnik…Tajni sporazumi radi otimanja nečijeg vlasništva, biće uspešno završeni, jer je omogućen nečiji krah ili bankrot.

Kada se, sredinom meseca, Mars i Uran nađu u opoziciji, možemo ponovo slušati o napadu na nedužne, pljački zlatare, ali i sukobu na seoskom imanju…Hrleći napred, Mars će prekršiti zakone, propise i regulative, izazivajući nečiju intervenciju. Do nje će doći – u decembru, kao i do masovnog okupljanja iznenađenog i rešenog naroda…

Simbolika znaka Škorpije, vezana je i za oblasti, države, narode koji nose njene karakteristike. Alžir, Norveška, Sirija, Koreja – samo su neke od njih – gde su moguća dešavanja izazvana delovanjem Marsa u Škorpiji.

U natalnim kartama, značenje tranzita Marsa zavisi od položaja znaka Škorpije, kao i polja koje je u znaku Ovna. U svakom slučaju, svi ćemo se osetiti jačim i borbenijim nego inače, a samo će oni kojima vlada ovaj snažni Mars moći i da preduzmu određene akcije koje su planirali….Rođeni u znaku Bika i Vodolije, prolaziće kroz najteža skušenja….

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa, možete zakazati PORUKOM na 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com

Tags: mars u škorpiji tranzit