Select Page

Pozicija Marsa u znaku Vage se tumači kao slaba – Mars je u znaku svog izgona, jer se nalazi nasuprot znaku kojim vlada. Međutim, nije samo položaj u znaku dovoljan da se proceni jačina planete.

Ove godine, u tranzitu znakom Vage, Mars će biti u društvu Merkura i Sunca. U aspektu sa Plutonom, ovaj stelijum opisuje nameru aktera da određene stvari završe, jednom zauvek.

U početku realizacije, koristi se lepo upakovana reč, negira se bilo kakav pritisak, iznose se dokazi – koji to nisu. Obe strane žele isto – što je osnova sukoba – ali samo jedna može i da dobije. Mars u Vagi simbolizuje želju da se udruživanjem, saradnjom – privoli ona” druga strana” na promenu mišljenja. Ta “druga strana”, ima isti cilj….

Namera aktera

Da pogledamo malo taj cilj, kome teže obe strane. Tu želju da se stvari završe.

Želja stagnira. Formirana je u ranijem periodu, kao prioritet, jedina mogućnost, opcija. Jedno vreme su stvari išle u dobrom pravcu, sada je toj želji potreban “pojas za spasavanje”, da bi mogla da se realizuje. U periodu koji sledi, prve promene će biti napravljene 8.oktobra, kada akteri iz stelijuma pogreše, izazvani jačinom “druge strane”. Želja više ne stagnira, ona se pokrenula ka konačnoj realizaciji…

Svakako će sredina oktobra meseca biti ključna. Mars u Vagi će pokazati koliko je bio uspešan u saradnji, ali će stvari pokrenuti ona strana koja prva prihvati pojas. Drugim rečima, sva diplomatija i vešto skrivana namera, neće više biti u fokusu, jer će treća strana otkriti svoje lice. To mogu biti informacije, snimci, dokazi, rezultati… Čekao se pravi momenat.

Koliko je Mars zaista slab, pokazaće se do 22. oktobra. Nakon toga nema podršku, ostaje sa onim što je uradio do tada.

U ličnim horoskopima, akcija i napor su usmereni ka onom što simbolizuje Venera, sektoru kojim vlada. To predstavlja cilj osobe, koji će biti promenjen okolnostima. Važno je da će biti dosegnut, uz mali savet: samo mirno i tiho, pustite da vreme radi za vas…

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na mail astropitanjce@gmail.com

Tags: mars u vagi, mars u vagi 15.09-30.10., tranzit marsa u vagi