Select Page

Rođeni u znaku Jarca, u prvoj polovini meseca očekuju informaciju u vezi procesa koji je u toku. U pitanju je nešto što se ponavlja, ili je bilo neuspešno do sada. Saturn u Vodoliji im pravi problem sa prihodima, jer nije moguće uštedeti kada potrebe rastu. Pravi razlog nervozi je poveći izdatak koji je pred njima, jednokratan.

Jarčevi vole kada idu na sigurno, ali sada je pred njima neizvesnost. Sumnja u nečije znanje ili namere, je vrlo opravdana. Do 7. septembra, neće znati ništa. Tada se pokreće proces, vrlo polako, i sa nekom slabošću ili nedostatkom, u startu. Ukoliko mogu da izbegnu da 11. septembra rade na nečemu, bilo bi dobro, jer će imati gubitak ili štetu sopstvenom odlukom.

Nove okolnosti, saradnici ili partneri, počinju da prave izmene u okruženju, gde se sve čini boljim nego što zapravo jeste. Sledi razgovor pun iznenađenja, nečiji odlazak, 17. septembra. Stvari će mirovati neko vreme, možda je u pitanju određena procedura, ili se jednostavno mora ponoviti ono što nije bilo jasno predstavljeno. Ipak su dobri izgledi do kraja meseca, za sve ono što Jarčevi planiraju. Sledi odličan dogovor, 27. septembra.

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na mail astropitanjce@gmail.com

Tags: horoskop za septembar jarac, jarac mesečni horoskop septembar, mesečni horoskop septembar