Select Page
Rođeni u znaku Škorpije, žele da reše problem od ranije, ali tako da to bude konačno. Pluton u Jarcu im može komplikovati komunikaciju, ali i doneti mogućnost prodaje auta, garaže ili nekog sporednog objekta. Novac je razlog bilo kakvih odluka tokom meseca, bilo da je već potrošen, ili ga nema dovoljno za određeni plan. Do 10. septembra, povoljne su okolnosti za realizaciju, u smislu dogovora. Još uvek nešto nedostaje.

Pogrešnan predlog mogu dobiti 11. septembra, od strane ženske osobe, kojoj se žuri. Škorpije znaju da se neke stvari ne mogu učiniti boljim. Do 16. septembra će se ipak nešto uraditi, i može se preći na rešavanje drugog problema. U slučaju da rade nešto u domu, sledi izmena koju nisu planirali.

Od 23. septembra, partner će početi sa pritiskom, prilično neodgovorno ili je nedorastao problemu, ali će Škorpije već sledećeg dana adekvatno odreagovati. To će biti signal da se stvari pokrenu u drugom pravcu, onom od kog se odustalo u ranijem periodu. Nečija nekompetentnost je uzrok čitavoj problematici…

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na mail astropitanjce@gmail.com

Tags: mesečni horoskop septembar, Septembar horoskop Škorpija, Škorpija mesečni horoskop za septembar