Select Page

Mesec avgust će svakako obeležiti tranzit Marsa kroz znak Device, koji će u vrlo lepom aspektu sa Uranom doneti neočekivane i neplanirane poslove i prihode svima koji se bave radom na malo, zanatlijama, frizerima, malim preduzetnicima, majstorima, pružaocima raznih vrsta usluga…Ono što obećava je dolazak i Merkura u ovaj znak, 12. avgusta, pa će svi ti neočekivani poslovi biti pametno vođeni, sa tendencijom za nastavak i u kasnijem periodu.

Preko puta ove dve planete, nalazi se Neptun, koji može dovesti do previda, skrivenih problema koji se ne vide odmah – stoga, dogovore treba obaviti tek kada se sve dobro proveri. Biće duplih kvarova, i duplo većih tarifa za njihovo saniranje…Kada Sunce bude prešlo u znak Device, 23. avgusta, probudiće se i savest, i polako dovesti stvari u red…

Venera je slaba tokom celog meseca, čak i kada 16. avgusta uđe u svoj znak, nakon silnih analiza i sitničavosti – ubacivaće nam misli o povratku u prethodnu vezu, sugerisati da potražimo sigurnost sa starijom osobom…Sve ono što simboliše Venera u natalu – ponovo će biti tema…..Dobar vam dan.

Horoskop po znacima zodijaka

OVAN: Posao će biti na prvom mestu, ali i dogovori sa rodbinom, saradnicima, uglavnom oko administracije ili sitnih poslova. Moguć je osećaj da neko želi da vas prevari, ili da se ne oglašava po pitanju vama bitnom. Iz pomalo nadmenog stava koji imate, nakon 12. avgusta pokušajte da saslušate sagovornika na način – da se postavite u njegove cipele…Vaš partner će pokazati želju da završi sa neizvesnošću, osećajući snagu u sebi.

Nakon 23. avgusta, počinju dogovori, predlozi i ubeđivanja. Sa nečim se kasni… Posebno budite oprezni 24. kada potoje uslovi za tajne dogovore, ugovore i potpis o kom se ne govori…Sutradan će vas pozvati i reći svoju verziju…No, bićete spremni. Neočekivan dobitak bi mogao biti znak da radite ispravnu stvar. Ili ne? Znaćete krajem meseca, kada na nepriličan komentar odgovorite svađom. To će biti znak da ste uradili po svom…

BIK: Niste tu ni za koga, želite mir, da biste finalizirali plan. Razlog njegovom odlaganju je osećaj da neće sve strane biti zadovoljne. To je nemoguće. Vratićete se staroj zamisli koja je zasnovana na spajanju suprotnosti – novo a staromodno ili staro osveženo modernom idejom…Nakon 12. avgusta, još se radi na pojednostavljivanju, dolazi pametna ideja na red.

Krećete 17. sa konkretnom procenom, da biste 20. morali nešto promeniti. Odmah nervoza i zastoj, tako svojstven vašem znaku, ali biće dovoljno da odložite malo stvar. Od 27. avgusta, biće sve jasnije, ali vodite računa o mogućnosti realizacije. Tu postoji malo problema – ispod površine – koji se moraju uzeti u obzir, da ne biste radili duplo duže ili platili više.

BLIZANCI: Ukoliko ste planirali radove u domu ili izmenu u samostalnom poslu koji radite, za koji ste možda aplicirali ranije, bićete u prilici da to i realizujete. Moguće su izmene koje umanjuju estetiku, a daju na funkcionalnosti, iako bi se moglo raditi o sitnicama manje vidljivim okolini. Za one koji su u vezi, kriza je uzrokovana odvojenošću.

Sukob imate 17. avgusta, dobar plan ili realizaciju 20. Pomoć stiže posle 23. avgusta, u segmentu koji će završiti stvar. Paralelno sa tim, bićete angažovani i na drugoj strani, koja vam je važna, jer donosi prihod koji se odlaže…Kada se budete povukli u svoj kutak, i preračunali, bićete u minusu. No, stiže promena, koja vam u potpunosti odgovara…

RAK: Poboljšava se finansijska situacija ali važnije je što počinjete sa aktivnostima vezanim za pisanje, komunikaciju ili premeštaj na neko drugo mesto. Izvestan je kontakt sa lekarom, ukoliko ste ga planirali, kao i poseta lepom mestu radi odmora. Od 5. avgusta dobijate instrukcije ili vas navode na put kojim možete poboljšati neku situaciju, ali za one koji počinju proces koji može da reši višegodišnji problem – može doći do zastoja.

Nakon 9. avgusta sve izgleda drugačije, i čini vam se da konačno imate neki rezultat. Mogućnost puta sredinom meseca, može biti otežana raznim propisima, ili ćete upasti u gužvu, biti izazvani nečijim bahatim ponašanjem. Od 23. avgusta, fokus je na edukaciji i kontaktu sa osobom koja vam u nečemu pomaže. Oko 25. ne znate šta da radite, jer niste nešto dobro razumeli ili ste prevideli. Iznenadni dobitak 28. avgusta, vraća nadu u bolje…

LAV: Izuzetno ste nervozni do 9. avgusta, kada počinje ciklus ili procedura koju ste dugo čekali. Umanjujete nešto ili tako mora da bude, ali ste zadovoljni. Imate izdatke, pripremu nečega, i sredinom meseca put kao opciju, ili kontakt sa osobom koja nije u blizini. Brine vas što plaćate nešto što nije baš sasvim jasno ili potpuno, ne nazire se završnica.

Od 17. se ipak oslanjate na sebe, radite sa voljom, i nebo vas podržava. Posle 23. ste zbunjeni, mogući su gubici dokumenata ili nejasni propisi, ali vrlo brzo se prilagođavate situaciji. Teška situacija 29. kada možete pogrešiti ili imati problem u saobraćaju, komunikaciji, povrediti se.

DEVICA: Ili ste loše raspoloženi, potišteni, ili se plašite nekog scenarija. Očekujete da se reši ono na šta ne možete da utičete ali ste u javnosti drugačijeg stava. Da bi prikrili nesigurnost, odlučujete se za izmenu onoga što možete, bilo u izgledu ili imovini, i tako se pripremate za nastup. Posle 10. vam se obraćaju sa zahtevom ili dobijate instrukcije, ali vas je mnogo za tu jednu stvar.

Sledi neko pravdanje 13. pa rasprava 17. ali ništa od toga neće biti i sprovedeno. Posle 23. moguć je uticaj stručnog lica, koji zna svoj posao, ali ga ne razumete. Sve će biti jasnije krajem meseca, možete prihvatiti opciju i sve brzo završiti, a možete odložiti za oktobar…

VAGA: Well, well, mogli biste privesti kraju dugo zaustavljen problem, ili ga tako doživljavate, ali ipak još malo sačekajte. Sve ste pretresli više puta u glavi, samo niste mislili na druge nego na sebe. Sada pokušajte da priznate sebi gde je greška, i rešenje će se pojaviti nakon 9. avgusta. Ubrzo dobijate i ideju kako sve da sprovedete, ali vam govore da nedostaje “jedan papir”.

Nakon 16. možete sve završiti usled srećnih okolnosti ili nečije pomoći, ostaje da se odlučite za konačnu opciju. To ne znate. Predlažem da odugovlačite koliko se može, jer vam događaji idu na ruku. Mislim da ćete 25. znati šta ćete, a 30. to i saopštiti…

ŠKORPIJA: Vrlo ozbiljna dešavanja su moguća, kao da peglate problem, stvaranjem novog. Ništa ne možete, sve što kažete nailazi na otpor. Nakon 9. je moguć prekid veze, kontinuiteta koji ste imali. Izlazi u javnost neki vaš potez, reč, možete jednim delom biti i zadovoljni, ali glavnica problema raste. Ipak se odlučujete za razgovor, očekujući podršku. No, osoba koja vam je potrebna nije u blizini i stvar se odlaže.

Želite da rešite sukob, a sami ste ga izazvali. Da ste na suprotnoj strani, bili biste još gori, mislim. Stoga očekujte težak razgovor, koji je samo logičan sled događaja. Nakon 23. se sve ubrzava, borićete se, vikati, i ništa se neće promeniti. Shvatite to kao pripremu za sledeći mesec, kada imate više izgleda. Do tada, čuvajte ono što imate, u svakom smislu.

STRELAC: Ubrzana komunikacija, postavljanje temelja za izradu nečega i vaš optimizam su prosto zarazni tokom meseca. U nekom segmentu stagnirate, usporavaju vas, ali nakon 16. nije tako. Ne mislite na propušteno, gledajte unapred, vodi vas planeta koja se ponovo smestila u treće polje – da završi stvar. Nakon 9. avgusta ste kao na traci. Odjednom se 11. pojavljuje nebulozan problem u vidu nečije izjave, ali sklonite to u stranu, i ostanite skoncentrisani na ono što vam je važno.

Informacija od 13. je bitna, pokreće ili veže uz sebe još nešto, i nakon 16. znate šta vam predstoji. Mnogi od vas će ostati praznog džepa, ali veseli…Dakle, sukob i rasprava su sigurni, ali vam je istovremeno nešto drugo važnije, pa ćete potisnuti razočarenje, jer ste jaki. Svakoga možete pogledati u oči. Oko 24. problem sa vodom u domu, i poslednja laž koju vam upućuju smišljeno i ciljano…Ako….Pustite ih.

JARAC: Odmah početkom meseca, imate obračun sa onima koji su vas povredili, oštetili, razočarali i sl. Kao da “nalećete” na situaciju, ili osobu, i govorite šta mislite. Moguća je neočekivana podrška, ali vas ne interesuje. Potreban vam je ventil, i to je to. No, partner će nakon 5. biti inspirativan, i dati vam podsticaj. Sledi razgovor, uputstvo ili raspored, i od 12. ste mirniji.

Nervoza ili iščekivanje, kreću nakon 20. kada više ništa nije pod vašom kontrolom. Delujete spremno. Nakon 25. sledi raspoređivanje ili sređivanje novih okolnosti, osoba i obaveza. Krajem meseca, podela odgovornosti i drugačije postavljena svakodnevnica vam u potpunosti odgovara…

VODOLIJA: Skandal, bruka ili razočarenje u partnera, samo su izgovor za sopstvene greške. Nakon 9. kada nećete znati šta da radite, dobijate snagu da istrajete uprkos svemu. Predlog za dodatnu zaradu stiže, pre toga morate nešto uraditi, i biće realizovano. Moguć je konkretniji rad na temi koja vas muči, ali bez izgleda za završetak. Imate priliku da ostvarite davno postavljen cilj, i gledajte da je ne propustite.

Kada vas 17. budu slagali, sačuvajte bar novac. Problem osobe iz okruženja oko 20. ne znači i vašu brigu, ali ćete pokazati zainteresovanost. Vaš savet bi mogao biti dragocen. Nakon 23. ste fokusirani na kredit ili drugi oblik prihoda koji vam može rešiti problem, ali ne možete ga realizovati. Oko 28. vas napadaju za neku drugu stvar, i definitivno – ovo nije vaš mesec…

RIBE: Ima nekih izmena, kao da vas ljudi vide više nego obično – na ulici, prozoru, terasi…Iako se sklanjate. Interesantno. Pre će biti da to tako doživljavate, kao neku vrstu napora da bilo kome objašnjavate rečima, pa pokušavate delom…Oko 9. se pravi promena u vašem neposrednom okruženju, imate opciju o kojoj razmišljate, ali vrlo kratko. Bliska osoba ili partner, ulaze u ozbiljan problem koji mogu rešiti na vrlo pametan način, i to će i učiniti.

Težak dan je 13. ali od 16. se konsultujete sa nekim ko vam pomaže. Iznenadna poseta 21. može vas u potpunosti izbaciti iz takta, ili ćete dobiti obaveštenje o nekoj potpuno novoj opciji…Nakon 23. bićete instruisani ka onome što je već najavljivano, samo se ovoga puta tiče direktno vas. Suprotstavićete se, što se ne očekuje…Odlično.

ASTROLOŠKE KONSULTACIJE MOŽETE ZAKAZATI PORUKOM NA MAIL astropitanjce@gmail.com.

Tags: horoskop, tranzit mesec škorpija planete