Select Page
Pripadnici znaka BLIZANCI rade nešto što im odgovara, ili odmaraju, do 5. septembra. Pojedini će imati šta da objave ili predstave javnosti, u vezi partnera i njihovog odnosa. Ukoliko se počinje sa novim projektom i dešavanjima u neposrednom okruženju, postoji nepoznat deo priče, ili neće u nju biti uključeni svi akteri. Posle 11. septembra, pogrešnog predloga ili percepcije, Blizanci će promeniti prioritete.

Počinje zavisnost osećaja od tuđeg uticaja, slabost i nesigurnost. Izdaci bi u ovom periodu mogli biti veći, ili se troši na nešto što nije isplativo. Vest od osobe koja se ne nalazi u blizini, mogla bi da pokrene zajednički projekat, u nekoj perspektivi.
Za one koji se edukuju, povoljan period za učenje, i ponuda za nešto novo u tekućem procesu, o čemu će razmisliti, zbog troškova.

Nakon 20. septembra, Blizanci su tema razgovora u domu, u vezi stvari koje treba da obave, a koje su zapostavili ili o njima ne razmišljaju, onako kako se to od njih očekuje. Svesni da ih je sačekalo ono što su odlagali, Blizanci mrzovoljno kreću u akciju.
Krajem perioda, završiće i jedan deo obaveza u vezi prijatelja ili u saradnji sa njim, što im donosi prihod, i to bi mogao biti podsticaj da se okrenu onom što u stvari jeste prioritet, u dugoročnom smislu…

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na mail astropitanjce@gmail.com

Tags: blizanci mesečni horoskop, mesečni horoskop septembar, mesečni horoskop septembar 2021 Blizanci