Select Page
Pripadnici znaka Ovan će u prvoj polovini meseca mnogo razgovarati i raditi na tome da završe pitanje nasledstva, kredita, nekog duga, preuzimanja. Situacija zbog koje su nervozni, počela je pre nekoliko meseci, kada su imali izdatke usled fiksnog troška koji je bio iznad njihovih mogućnosti. Do 7. septembra, praviće plan, koji je neophodan, jer postoje stvari koje nisu sasvim jasne i poznate okolini…

“Kad ono – međutim”…..Poručuje nam grafit sa jednog zida…Posle 9. septembra, Ovnovi kao da počinju da se predomišljaju, ili se okolnosti menjaju, i oni staju na stranu sasvim druge osobe. Počinju da kritikuju dojučerašnjeg istomišljenika, u nekom segmentu, ali to rade vrlo loše ili im je cilj pogrešan. Naime, ukoliko žele da isprave sopstveni propust – to treba da urade dostojanstveno, bez uplitanja bilo koga.

Moguće su prozivke, razgovor sa više osoba, kao da se traži momenat kako je sve počelo ili krivac za celu situaciju…. Možda bi 17. septembra neke stvari mogle biti jasnije, ili tada preduzimaju konkretne korake, nakon iznenađujuće informacije koju budu čuli. Ključan je 21. septembar, jer tada shvataju da ne mogu više ništa promeniti, ali znaju ko može.

Od 27. septembra, u dogovoru sa nekim, ponovo će pokušati da ostvare svoj plan, u jednom delu će i uspeti, ali će bitna osoba biti odsutna ili sprečena da im to i potvrdi. Ponovo su slabi, kao na početku meseca, svesni da nemaju sa kim da sarađuju….Moraju rešiti problem sa partnerom.

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa, možete zakazati PORUKOM na mail astropitanjce@gmail.com

Tags: horoskop za septembar ovan, mesečni horoskop za septembar, ovan mesečni horoskop