Select Page
Pripadnici znaka RAK će biti u nedoumici šta i kako da preduzmu u vezi inostranstva, edukacije ili daljeg razvoja sadašnjeg plana. Završiti sa nečim je vrlo lako izvodljivo, znaju da bi to bilo konačno, i zato oklevaju. Sa druge strane, subjektivni su, i smatraju da ih niko ne razume. Do 5. septembra, situacija je bez promene, i tada se odlučuju za određenu opciju.

Ona će podrazumevati izvesne izmene u domu, ili okolini, a 9. i 11. septembra i izdatke, koji nisu dobra odluka ili su pogrešan izbor, napravljen u žurbi. Bolji je period za sve to nakon 20. septembra, pa ukoliko mogu – neka sačekaju. Kada se 15. i 16. septembra budu raspitivali o nečemu, informacija će se podudarati sa nekim njihovim planom ili željom, i trebalo bi da ih pokrene u dobrom pravcu.

Nakon 20. septembra, Rakovima se završava period koji su mogli da kontrolišu i počinje zahtevnija faza, u kojoj će biti izloženi raznim pritiscima ili komentarima, zbog onoga što su uradili. Izvesno je ulaganje u dom, u njihovo neposredno okruženje, kao i odličan dogovor 27. septembra. Čini im se da su obavili veliku i važnu stvar, koja će doprineti smirivanju tenzija u domu, a i poboljšati finansijsku situaciju.

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na mail astropitanjce@gmail.com

Tags: mesečni horoskop, mesečni horoskop septembar rak, rak horoskop za septembar