Select Page
Rođeni u znaku Strelca, ponoviće određen postupak koji je bio “na čekanju” jedan period. Od njih se mnogo očekuje, a ne postavlja se pitanje da li to i oni hoće…Zbog toga su nervozni, skloni raspravi, i ne popuštaju. Određeni pomak se dešava posle 7. septembra, kada sve kreće svojim tokom. Strelci mogu samo da prate događaje.

Od 13. septembra, imaće lep dogovor sa nekim, i konačno pomisliti da je velikim brigama kraj…U stvari, deo problema su prebacili na druge, a njima ostaje glavni…No, vrlo brzo imaju izdatak, koji su planirali, i već 17. septembra, stižu prve informacije, instrukcije ili pravila po kojima će raditi.

Prelazak Sunca u znak Vage, donosi sasvim drugu opciju, nove okolnosti i konkretne predloge. Strelčevi samo treba da slušaju. Od 27. septembra, mogu preuzeti kontrolu, ili postaviti neki svoj plan na “zdrave noge”. Ono što bude rečeno 28. septembra, ili čak urađeno, biće i konačna verzija, koja im u potpunosti odgovara…Sledi podela procesa na dva dela, ili će se paralelno raditi na dva mesta, što iziskuje napor…

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na mail astropitanjce@gmail.com

Tags: horoskop za septembar strelac, mesečni horoskop septembar, strelac horoskop septembar