Stelijum u Vodoliji obeležava ovu nedelju. Sukob oca i sina, povratak dece sa puta ( ili u porodicu) najkasnije 8. februara…Odlazak glavnog, hapšenje, vrati mi moje pare, neću na pregled, vraćaj se na posao, nisam ja kriv, tužićemo ih, lepša mi je desna strana frizure, koliko još da čekam?… Ponovo asfaltiraju ulicu, zovi majstora za mašinu, jel’ mi se vrti ili je zemljotres?…

Konačno potpisivanje ili odluka o nečemu vrlo ličnom…

Dobar vam dan.

OVAN: Bliska osoba nagovara vašeg partnera na potez koji nećete odobriti, jer ga smatrate nepotrebnim i pogrešnim, gubljenjem vremena. Vest koju dobijate 6. biće potvrda da ste bili u pravu.

BIK: Uradićete pogrešno neku stvar, da biste se dodvorili nadređenima, a pokušaj pravdanja vodi u raspravu. Uradite tako da misle da su pobedili…

BLIZANCI: Odličan dogovor u vezi nečega što ste već radili, a 2. februara pripazite na troškove. Moguće je fingiranje prioriteta onima od kojih zavisite, da biste istovremeno – obradovali onoga ko vam je bitan.

RAK: Izmena u domu podrazumeva ulaganje, ali ćete biti zadovoljni. Iznenadna poseta i lepe vesti. Povoljan dogovor na putu.

LAV: Nervozni ste u vezi nečega što će biti javno komentarisano, ili ponavljate postupak nekog procesa. Lep vikend, mogućnost puta. Partner završava sa nečim.

DEVICA: Ponoviće se neki razgovori koji vas zamaraju, susret sa šefom nije prijatan. Nova koleginica. Bliska osoba završava sa problemom u vezi deteta.

logo

VAGA: Dobićete pomoć ili podršku za svoj plan, odmor. Moguća je ispravka nekog dokumenta, ponovljen pregled. Nećete dobiti ono što potražujete od partnera. Kraći put.

ŠKORPIJA: Bićete pozvani na odgovornost. Sukob sa partnerom zbog njegovog ponašanja u vezi starije osobe. Prihod koji ne očekujete, otvara pitanje kontrole troškova.

STRELAC: Razgovori o nečemu novom, moguće su ponude koje prihvatate, ali 4. februara ćete odbiti predlog. Znate kako, ali vam ne daju…

JARAC: Ne znate kako da smanjite troškove, ali dobijate prihod koji ne očekujete. Partner pravi pogrešan potez 2. februara. Prekid rada sa nekim. Olakšanje.

VODOLIJA: Neplanirane teškoće sa više strana. Niko vas ne sluša. Svađa. Smanjite očekivanja. Gubitak 4. februara je ozbiljan. Rastanak ili prekid kontakta.

RIBE: Naporna nedelja sa neočekivanim dešavanjima. Pogrešno ponašanje mlađe osobe 2. februara, može imati veće posledice. Briga prelazi u strah.

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.