Tokom ove nedelje će biti mnogo pokušaja da se reše nesporazumi, nezrele ličnosti će misliti da znaju sve i da ne moraju nikoga da slušaju… Oni koji počinju ozbiljniji posao ili imaju plan da pokrenu nešto novo – biće podržani sa više strana, uz napomenu da moraju još malo da sačekaju i sve će biti u redu…Dobar vam dan.

OVAN: Nedelju počinjete sa glavoboljom zbog konstantnog pritiska bliske osobe da uradite ili platite nešto, čime bi okončali pitanje duga. Shvatate da ćete to morati uraditi, ali ne znate da će se do kraja desiti da dajete više od dogovorenog. Uz obećano, oni će rešiti još neku svoju potrebu, bez vašeg znanja, svesno i perfidno.

BIK: Žurite da završite sve oko čega ste dobili instrukcije, prateći osobu koja vam je nadležna. Dobićete obećano, ali ne bez borbe ili bar podsećanja onoga od koga zavisi. Gledate grupu čiji posao biste odradili jednom rukom i jednim okom…Nemojte im pružiti zadovoljstvo da to i primete…

BLIZANCI: Sve ide po planu, kao pauk ste, u čiju mrežu uleću… Prvo dogovor, pa isplata, onda uradite i na kraju dobijete pohvalu…Malo li je… Sve se dešava tako lako jer vam je poznato i već rađeno ranije…Međutim… Oni koji vas plaćaju znaju „za jadac“ – preopterećenje ili zagrejanost, pucanje nečega što predstavlja sredstvo za rad, napraviće vam problem. Nemojte raditi na tome 18. i 19. i biće sve u redu.

RAK: Nove okolnosti vam se dopadaju, imate prihod kojim odmah nešto završavate, i još jedan u najavi… Ne želite da se pridružite nekoj grupi, jer vam se ne dopada ideja. U pravu ste, ne pripadate tamo. Kraći put, na kom ćete nešto izgubiti.

LAV: Iz daljine stiže ono što očekujete, i žurite sa planiranim. Biće ubačeno i nešto što vam se ne uklapa u vremenski okvir, pa je moguć umor i samim tim i zastoj onoga na čemu radite. No, ipak će do kraja perioda biti obavljeno sve što se može dalje slati ili predati onome kome treba. Nećete realizovati prihod, on se odlaže…

DEVICA: Manje radite, usporeni ste ili se oko vas nešto sprema za promenu. Ponavljaju se stari problemi sa kojima nemate direktnu vezu, ali uskoro će usled smene neke osobe sve biti drugačije. U slučaju da vam se novac isplaćuje u dva dela, jedan deo ostavite samo za sebe…

VAGA: Izloženi ste sudu javnosti, ali podržani od okoline. Ukoliko ste sve uradili isključivo iz koristi, nećete dobiti obećano, mada će drugačije izgledati u početku. Postoji starija osoba koja će reći “ Znao sam…“ Možda ne bi sve tako bilo da je pomogla iskrenim savetom…

ŠKORPIJA: Pustili ste da se stvari smire, ali ne pušta partner vas. Nikada nije dovoljno učinjeno ili nije završeno. Sačekajte 19. da bar u jednoj situaciji vidite koliko ste bili u pravu. Koštaće vas mnogo više od planiranog.

STRELAC: Svakako kreće novi ciklus –  poznate stvari. Prvo vest, poznati postupak, sluđenost, pa usklađivanje…Neko smatra da može da određuje u vaše ime…Pustite da maštaju. Vi znate ono što oni ne znaju, i čekate pravi momenat. Novo poznanstvo.

JARAC: Novim rasporedom u okruženju, skraćujete vreme potrebno do realizacije onoga što vam je prioritet. Moguća je vest i ranije nego što očekujete. Podelite obaveze, jer su vam misli na drugom mestu…

VODOLIJA: Odlučno se obraćate svakome ko misli da ste autoritet. Samo vas onaj ko je najvažniji – ne sluša. Čak i planirani put neće proći kako treba, usled nepovoljnog vremena…Gubite.

RIBE: Ovo je poslednja nedelja u kojoj nećete ništa menjati. Imaćete snage da kažete „ne“. Oko 19. dobijate ili ideju ili snagu za donošenje te odluke. Ispravna je….

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete ZAKAZATI PORUKOM na + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na strpljenju i poverenju.