Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.

OVAN: Odbijate da prihvatite čak i neku sopstvenu odluku, ili menjate prvobitan plan usled okolnosti. Bitno vam je da rešite neko statusno pitanje, ali ne možete ni da počnete na način koji vam odgovara. Postoji predlog osobe iz okruženja, koji odbijate, nakon čega sledi svađa. Imate pogrešnu predstavu o vrednosti nečega ili svojoj sposobnosti održavanja istog…Na kraju ćete postići da se samo jedna osoba slaže sa onim što govorite, a to nije dovoljno. Potrebno je sačekati…

BIK: Možete dobiti dobar predlog od mlađe osobe, koji vas iznenađuje, i pravite otpor. Nakon razmišljanja, ponudićete svoju verziju, koja zahteva izdatak, jer su se u međuvremenu neke stvari promenile. Kada 18. marta budete donosili zaključak, on će se u mnogočemu podudarati sa prvobitnim predlogom, samo će realizacija ići na vaš način….Nešto se mora čekati, ali ste se svi usaglasili, i rekla bih, izabrali dobro rešenje na kraju…

BLIZANCI: Posle dobijene instrukcije ili dela koji ste čekali, počinjete sa nekim procesom koji traži koncentraciju i mir. Upravo tada, bliska osoba predlaže nebulozu, i nema razumevanja ili čak sumnja u vaše objašnjenje. Uverite je u suprotno, inače sledi odvajanje. Novi vid obaveze dobijate 19. marta, usled događaja koji niste izazvali. Promenite lokaciju ili plan, gledajte da se odmorite od svega onog što vas usporava u vašim planovima, da biste mogli nastaviti rad na pravi način.

RAK: Početak novih okolnosti donosi nastavak nečega što je u toku, samo sa novim podacima ili obavezama. Neočekivan dobitak vam pomaže u rešavanju manjeg problema, ali vi ste u mislima na sasvim drugom mestu. Računate nešto čiji rezultat vam se ne dopada, i razmišljate kako da „podelite“ situaciju na dva dela. Oštre reči ili čak uvreda, mogući su 19. marta, kada bi trebalo da budete krajnje razumni i smireni. Planirajte, ali ostavite realizaciju za iduću nedelju, neka bude spremno. LAV: Očekuje vas neizvestan izdatak, nešto što morate da rešite u više navrata ili delova, ali ste spremni. Kada se 17. marta budete obratili nekome od koga zavisi jedan deo obaveza, imaćete razgovor na granici neprijatnosti, posle koga ćete doneti i jednu bitnu odluku. Promena koja nastupa 19. marta, može biti početak dugotrajnijeg procesa koji vam je bitan. Moguć put, ili kontakt sa osobom koja nije u blizini. Ništa nećete završiti, samo postavljate temelje.

DEVICA: Od partnera se očekuje da prelomi priču ili je okonča, ali to nije moguće sve dok je se drži u onoj verziji koja mu odgovara. No, ipak će jedna osoba pokrenuti sve u drugom pravcu, kada je moguć i dogovor. Tako rešeno, predstavićete sve onome kome je potrebno, i ponovo imati neku vrstu razmimoilaženja u prioritetima. Sve počiva na pogrešnim osnovama, i neće biti završeno dok se to ne ispravi, ali nemate želju

VAGA: Prilično ratoborno raspoložen partner, dovodi vas u situaciju da sa nečim požurite. Kada se 16. marta budete obratili osobi od koje nešto očekujete, dobićete odgovor koji vam ne odgovara. U slučaju da vas pritiskaju neki rokovi ili zdravstveni problemi, tražite način da ubrzate ono što morate da završite. Postavlja se pitanje svrsishodnosti celog projekta, ako on mora da se uradi baš na taj način. Odbijate svaku drugu verziju, iako ih ima još…

ŠKORPIJA: Počeće 16. marta dogovor kojim neće biti rešeno ništa od važnosti, samo se naklapa i dramatizuje. Ponovo se pojavljuju „rupe“ u temi, i po ko zna koji put – sukobi. Međutim, ono što jeste novo je ozbiljna rešenost partnera da završi sa svim. Oseća se jakim, misli da ima pravi cilj pred sobom, i počinje da vrši pritisak. Pomak se može desiti, ali ne i konačno jasna situacija. No, i ovo što se bude postiglo, ostaće nepromenjeno u budućnosti.STRELAC: Informacija od 15. marta vas obavezuje na sledeći korak koji morate preduzeti, ali se sledećeg dana ubacuje sasvim druga tema u vaše okruženje za koju nemate ni vremena ni nerava. Odložite šta možete jer ćete jedan deo obaveza morati sprovesti hitnim postupkom. Kada se 19. marta budete obratiili nekome za pomoć, dobićete je uz opomenu. Dve važne stvari možete završiti u toku perioda, gledajte da se i odmorite.

JARAC: Promena je ono što ste čekali, postupate nekim redom koji se traži od vas, uz nedostatak nečega što mislite da dostavite kasnije. Usled toga, moguć je nesporazum, ali kao da će se sve završiti i ranije nego što ste mislili. Napravićete zamenu ili odložiti ono što možete, da biste imali vremena za ono što se mora uraditi. Moguća je promena plana krajem perioda, usled okolnosti za koje niste znali.

VODOLIJA: Kao da očekujete informaciju koje nema, ali kada je budete čuli, iznenadiće vas. Moguća je navala nezadovoljstva i vrlo loše ponašanje prema nekome, ko vam to neće oprostiti. U smilu korekcije, pokušaćete da se opravdate, ali nećete uspeti. Poželjno je da izbegnete komentare i brze poteze, time što nećete uopšte reagovati. Predajte se. Možda je i bolje da to neko drugi reši. Dovoljno ste učinili.

RIBE: Ne možete ništa da promenite, ali možete da prihvatite poraz. Tada će se sve i pokrenuti. Nova ideja ili nova mogućnost će vam doći sama. Razmišljate samo o primeni iste, da li još malo sačekati ili ne. Mislim da ćete je primeniti od 19. marta. u obliku koji je moguć, a kasnije doraditi. Podela koju vršite na ovaj način, može vas rasteretiti u nekom smislu. Potreban vam je odmor.