staza kroz šumu

OVAN: Bliska osoba iz okruženja vrši pritisak na vas da donesete odluku o ulaganju ili konačnoj realizaciji nečega, što vas čini nervoznim. Mislite da partner govori o velikoj vrednosti ali precenjuje neizvesne okolnosti. Kada se 21. januara budete uhvatili za novčanik i platili obavezu, možda ćete i sami početi da razmišljate o onome što vam je predloženo…Želite afirmaciju, nailazite na zid ćutanja…Informacija koju budete dobili, odgovara vam u potpunosti. Završićete sa nečim, doneti odluku uz kritiku sistema i uslova koji su potrebni…

BIK: Želite da realizujete nešto čime bi obradovali dragu osobu, ali morate da sačekate da se ispune određeni uslovi. Manji dobitak vas čini optimističnim, ali problem u saobraćaju ili sa vozilom – menja planove. Dobijate nagoveštaj o dodatnom prihodu koji bi se realizovao za nekoliko nedelja. Bol u grlu ili povišena temperatura.

BLIZANCI: Dobijate ponudu da nešto uradite ali će vam biti potreban i saradnik. Ipak se odlučujete za saradnju, uz prikrivanje svih detalja posla…Ova ponuda može da preraste u veći posao ili više novih prilika…Kvar u kuhinji.

RAK: Siguran početak novih metoda rada ili prilika za promenu. Neko vas optužuje ili krivi za nešto što nije baš najjasnije predstavljeno niti objašnjeno. Prekid saradnje i početak učenja novog. Brinete o razvoju situacije čiju završnicu očekujete, ali se ona stalno odlaže… Jedan deo će ipak biti rešen do kraja perioda.

LAV: Zamenjujete nešto staro – novim, imate raspravu u vezi prihoda ili vrednosti nečega 21. što vas može naterati na promenu plana. Početak procesa koji očekujete biće odložen, ali prihvatate vredan posao. Završićete dve bitne stvari do kraja perioda, podeliti odgovornost sa nekim, autoritativno rešiti stvar…

DEVICA: Vrlo neobične okolnosti ili vest od bližnjih, izazivaju revolt i bes. Potrebni su radovi ili popravke za koje nemate novac. Nepotrebno se nervirate jer nemate sa tim – ništa. Krije se istina od vas. Kolega odlazi ili prestaje sa radom neki deo sistema čiji ste bili deo. Problemi sa leđima.

logo

VAGA: Partner se ne slaže sa vašim mišljenjem –  ovoga puta, i daće vam vremena da promenite odluku. Želite da se odmorite ili odete na put zajedno, ali to neće biti moguće. Od 21. januara, problem sa naplatom duga moraćete rešiti na način koji se od vas traži, iako mislite drugačije. Menjate prvobitan plan i uspevate da se odmorite krajem nedelje, u društvu ženske osobe.

ŠKORPIJA: Postoji mogućnost nastanka velikog problema, prestanak komunikacije ili angažovanja. Sukob sa osobom koja je udaljena, i koja sarađuje sa vašim partnerom. Gubitak. Odlučno se suprotstavljate svakom autoritetu, na svoju štetu. Sačekajte bolji period.

STRELAC: Vrlo ste angažovani ali nervozni u ovom periodu, očekujete informaciju u vezi početka nekog procesa za koji vam je potreban novac. Moguć je dogovor koji vam u potpunosti odgovara, sem 22. januara – tada se uzdržite od planiranja ili komentarisanja. Krajem perioda, realizacija dogovora će vas oraspoložiti, priznanje drugih vam je važno.

JARAC: Promena u domu će vam prijati, ali slede viši troškovi od planiranog. Odložite sve ako možete, za narednu nedelju. Prilika za dodatnu zaradu biće pod znakom pitanja 22. januara, ali se strpljenjem može sve rešiti. Podelite obaveze, i bićete uspešni. Konačna realizacija dogovora sa nekom osobom.

VODOLIJA: Ništa ne ide kako ste planirali, krivite stariju osobu za sve. Skloni ste raspravi braneći svoje stavove, koji nisu realni u startu. Predstoje obaveze koje su nametnute – mislite vi, i pokušavate da ih izbegnete. Sa druge strane, rizikujete da se otkrije nešto što ste dugo planirali i razrađivali…Prilagodite se novonastaloj situaciji, biće lakše.

RIBE: Izuzetno naporan period, počinje nova obaveza koju ne možete da ispratite, razlog za raspravu vidite u svemu i svakome. Posebno težak dan je 22. januar, kada ćete biti potpuno nemoćni. Slede promene u domu koje se moraju uraditi, zarad duševnog mira. Nedelju ipak završavate smireniji, rešeni da u istom pravcu i nastavite…

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.