šuma

OVAN: Ukoliko ne savladate unutrašnji nemir, usled osećaja inferiornosti, možete se naći u situaciji da uradite lošu stvar, nekog time povredite ili izazovete da reaguje. Određena situacija u kojoj se nalazite iziskuje troškove, za koje okrivljujete druge…Da biste prikrili osećaj gubitka, iznosite neistine bliskoj osobi.

BIK: Odlučujete se za neku opciju, i čim se steknu uslovi za realizaciju – sprovešćete isplanirano. Moguće je protivljenje starije osobe, u vezi vaše sugestije, ali sačekajte 26. januar – tada će vas poslušati. Pokazujete odlučnost u nekom razgovoru i završavate sa nečim na šta ne možete da utičete svojim prisustvom.

BLIZANCI: Razmišljate o nečijim rečima ili postupcima koji mogu dovesti do prekida u komunikaciji sa ženskom osobom. Menjate plan „u hodu“ i shvatate da morate odlučnije braniti sopstveni interes. Bolovi u grlu vas mogu sprečiti da se krećete – ostajete u domu i završavate šta možete.

RAK: Povoljna je nedelja za početak procesa koji će trajati, neko je zainteresovan za vas i 26. januara možete postići dobar dogovor. Od 29. januara, sve ide utabanom stazom, komunicirate i sa osobama sa kojima se niste dugo videli.Prihod koji ne očekujete.

LAV: Saznajete šta je to što je potrebno uraditi da biste završili sa nečim. Nervozni ste jer ne možete da kontrolišete tok stvari. Partner će imati raspravu nakon koje ćete pomisliti da bi bilo dobro smiriti situaciju dok ne bude kasno. Neko vam neće dati ono što je obećao.DEVICA: Izdatak i sukob sa mlađom osobom, obeležavaju ovaj period. Protivite se nečemu, ne slušaju vas, a posle će biti „nismo te razumeli“…Prijatelj traži uslugu ili posredovanje u nekoj naizgled završenoj situaciji…Oprez u saobraćaju.

VAGA: Završavate sa nečim u vezi doma, ali na prihod morate sačekati. Ženskoj osobi iz okruženja je teško, možda biste mogli nešto učiniti početkom februara. Bićete nesigurni ili slabi zbog nekog pogrešnog postupka ili niste uzeli odgovarajuću terapiju. Zapaženi ste.

ŠKORPIJA: Velika nervoza u domu, svađa i nepoštovanje. Najradije biste ćutali. Nešto od vešto navođenog u ranijem periodu – pokazaće se u pravom svetlu onima od kojih zavisite. Manji prihod krajem perioda, popraviće raspoloženje.

STRELAC: Svakako ćete se dogovoriti i ostvariti prihod koji niste očekivali. Moguć je put, radi završetka nečega. Ponovićete postupak ili saradnju uz određene izmene, i početi da radite na novom. Osvetoljubljivi ste.

JARAC: Izdaci prelaze liniju koju ste postavili, ali znaćete na čemu ste. Partner je u pravu 26. januara, poslušajte ga. Ponovo sarađujete sa nekom osobom od ranije i to vam donosi prihod. Očekujte određenu vrstu povlastice.

VODOLIJA: Kao da izdajete naloge šta ko da radi oko vas, jer imate previše obaveza. Sukob sa ženskom osobom je konačan. Krajem perioda, info o završetku nekih radova ili obavezi koju ste imali. Izbegavanje suočavanja sa glavnim problemom, ne dozvoljava vam da napredujete.

RIBE: Prijateljica će okončati neku situaciju koja joj donosi promenu, a vi imate provod 26. januara ili lepu vest. Ipak se odlučujete za kupovinu ili novi izgled okruženja u kom boravite, kako biste sebi popravili raspoloženje. Problem sa nekim ko je vrlo autoritativan.