OVAN: Morate da se ubeđujete sa nekim u vezi testa ili dokumentacije koju je potrebno završiti ali kao da se stvari komplikuju ili se broj osoba u vezi sa tim – povećava…Stižete sve da obavite ali je rezultat poražavajuć. Menjate prvobitan plan u potpunosti. Pomoć ili dobar savet koji dobijate krajem nedelje, daju vam ideju za dalje aktivnosti…

BIK: Dobijate lošu vest ili novu obavezu zbog koje se morate drugačije organizovati, ali osobe na koje računate – odbijaju da pomognu. Dodatni prihod bi mogao biti motivacija da iskoristite ovu situaciju u svoju korist i zauzmete poziciju koja će vam ubuduće odgovarati.

BLIZANCI: Odlični aspekti opisuju dobre odluke koje donosite, omogućavaju i proširenje ili dodatno angažovanje 10. marta, koje niste planirali ali vam odgovara. Napravićete plan do kraja perioda i početi da sprovodite jedno po jedno, ali pažljivo jer 12. marta postoji mogućnost nečijeg uplitanja zbog ispravljanja greške koju ste napravili…

RAK: Mnogo aktivnosti tokom nedelje, početak saradnje sa osobama koje vam u nečemu pomažu, izdatak 11. marta koji vas čini nervoznim… Ipak ćete 12. marta znati na čemu ste, i zaokružiti jednu celinu…Krajem perioda, pripreme u domu vezane za promene koje planirate, smiruju vas…LAV: Razapeti ste između dva posla ili obaveze kojima pokušavate da zatvorite ciklus koji traje već izvestan period. Prihodi su manji od izdataka u ovom periodu, ali kao da niste zabrinuti već se trudite da realizujete sve po planu. Krajem perioda, idete na put, ili kontaktirate osobu koja je udaljena, kao završnicu celog plana koji se realizuje.

DEVICA: Na kraju ste snage u vezi razgovora koji predstoji, ali nikako da ga realizujete. Ipak će se desiti pomak i možete početi sa planovima šta i kako dalje. Ono što je izvesno je da morate čekati na završnicu svega, ali kao da vam to više nije ni važno…Osećaj gubitka.

VAGA: Odustajete od nečega ili odlažete stvar do neke naredne prilike. U okruženju se dešavaju izmene koje vas stavljaju u poziciju da morate nekoga da zamenite ili uradite ono što on ne može. Krajem perioda, početak ciklusa koji će da potraje u neizmenjenom obliku. Ukoliko vam novi oblik ne odgovara, povucite se uz izgovor…

ŠKORPIJA: Kulminacija diskusije o prioritetima u domu, završava se 11. marta. Moguća je promena prvobitne zamisli i ubacivanje novog elementa u celu priču. Mislite da je to ono što treba uraditi, ali vas muči ispravnost postupka. Ne po pitanju savesti, nego da li je sprovodljivo u realnosti…STRELAC: Završićete sa pripremom koja se traži od vas i zauzeti početnu poziciju. Neće vas niko iznervirati i nećete dozvoliti da nešto ostane neobavljeno. Krajem perioda, nove okolnosti su u stvari ono na šta računate ili što ste isplanirali, sada se samo sprovode u delo…Kada se 13. marta okrenete iza sebe, videćete da je sve postalo drugačije…

JARAC: Govore vam da nešto treba da preduzmete, i kako to da izgleda…Dobro – mislite vi – i radite sve isto kao i – prošli put…Znate da je tako najbolje i u pravu ste. Spremni ste krajem perioda da počnete sa realizacijom onoga što ne planirate da otkrijete drugima, a čini vas zadovoljnim…Pametno.

VODOLIJA: Žurite sa nečim što želite da završite, i nespokojni ste. Zašto? Mislite da ste prebrzo popustili ili se povukli? Isto to misli i druga strana. Zato ćete ubaciti novi predlog, kao mogućnost, o kom ćete svi razmisliti. Krajem perioda, rezultat je osećaj promašenosti ili nepravovremenog reagovanja. Zaboravili ste činjenice.

RIBE: Odlučujete ove nedelje o nekoj osobi. Informaciju od 9. marta prihvatate, i počinjete sa planom. U boljoj ste poziciji, u nekom smislu, i smatrate da možete da ojačate svoj položaj, bez da ugrozite bilo koga. Krajem perioda, već ste na dobitku i pravom putu..

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na + 381 63 532 293 ili MAIL astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.