Poručite horoskop

Da li svaki ljudski potez zavisi od energije svemira, ili je volja bezgranična? Istina je negde u sredini.

Događaj koji nam se desi nastojimo da analiziramo i shvatimo. Potražimo uzroke i krivce…

Astrologija je nauka koja pruža odgovor na svako naše postavljeno pitanje, dilemu, bilo da je vezano za prošlost ili budućnost .

Svi grešimo u nečemu – iz raznih razloga – nismo objektivni, dovoljno razumni ili emotivni – ona ne greši.

Uverite se i sami.

Ponuda

Horarna konsultacija – 2000 din.

Ova vrsta konsultacije je kratka i jasna, razgovaramo o jednom pitanju koje postavite, u vezi bilo koje oblasti…“Da li ću položiti ispit iduće nedelje?“  „Kada da prodam stan, ove ili sledeće godine?“  „Da li ću uspeti da kupim motor ove jeseni?“  „U vezi sam dve godine – da li ćemo ostati zajedno?“ i sl.

Astrološke konsultacije u vezi trenutne problematike, razgovaramo o svemu što vas interesuje – 5000 din.

Ovu vrstu konsultacija rade svi oni kojima je potrebno da jasnije sagledaju  situaciju u kojoj se nalaze, da saznaju koje su to mogućnosti pred njima, okolnosti ili problemi…Razgovor o eventualnoj promeni posla, mesta stanovanja, nekim planovima i ciljevima – može biti vrlo koristan….

Izrada uporednog ili godišnjeg horoskopa – 5000 din.

Uporedni horoskop dve osobe pokazuje razloge njihovog odnosa, kvalitet veze i njeno trajanje….Nije loše znati ko je osoba sa kojom stupamo u poslovni ili ljubavni odnos, u slučaju da smo u nedoumici…

Godišnji horoskop se izrađuje za period 1 – 2 godine, sa pregledom događaja u okviru svih životnih oblasti…

Izrada natalne karte zajedno sa godišnjim horoskopom za period od naredne dve godine – 7000 din.

Natalna karta je kompletan pregled karaktera osobe, njenih mogućnosti i postignuća u životu. Postoje određene godine koje donose važne događaje, prekretnice. Date su nam prilike, šanse, koje možemo otkriti i voditi se njima…Cilj je važno imati, ali ako nije realan – izgubiće se vreme, jedini resurs koji nemamo…U natalu se pokazuje sve što može biti problem, prepreka. Saznajemo koji su to periodi. Spremni smo za njih…