Od 4.maja do 11.jula 2021.godine, Merkur se nalazi u znaku Blizanaca. On vlada ovim znakom, jak je, i može pokazati kako dobru – tako i svoju lošu stranu. Kao simbol reči, nezrelosti, sitnog, tračerskog – Merkur će u ovom periodu omogućiti da pomislimo i ono što ne bismo, i da u to poverujemo…Imaćemo priliku da kažemo sve ono što dugo nismo mogli, ali da izjavu uobličimo kako nama odgovara….

Drugim rečima:

U slučaju da znate da vam neko nije rekao istinu, i čekate objašnjenje ili pravdanje – dobićete ga. Neiskreno i namešteno. Da li da reagujete? Ne. Merkur u Blizancima je pametan – ćutanje je zlato. Otkriće se kasnije…

U slučaju da planirate da obavite nešto za šta ne želite da se sazna u celosti – možete. Otkriće se kasnije…

U slučaju da želite da prebacite krivicu na nekoga, možete. Otkriće se kasnije…

U slučaju da izgubite predmet u gomili kojoj ne vidite kraj ni početak – možete. Pronaći ćete ga kasnije…

Merkuru se – zvaćemo ga Rečiti –  tokom tranzita, pridružuju Venera i Sunce . Gledamo Rečitog, koji ima pored sebe podršku, roditelje, prijatelje – i svi zajedno lažu. Podrška muške osobe će biti duuuuga, i nestati…Ostali će otići ranije. Dogovor – odlazak. Dogovor – odlazak….. Tada Rečiti menja i svoj prvobitni plan…

Pozitivne osobine Merkura će doći do izražaja kada ostane bez podrške. Od 22.juna. Sam, ali jak. Može sve.

Zaboravlja da znamo za Neptun….

Rečitih će biti mnogo. U svim segmentima društva. Svi će slati poruke, upozoravati, prosvetljavati. Vozdizati nas. Biće naporno.

Dobro razmislite pre nego odlučite da bilo šta potpišete, prodate, kupite, iznajmite – sve će biti u redu, ako dva puta proverite…Razmišljajte, nemojte samo slušati.

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na MAIL astropitanjce@gmail.com.