Venera u znaku Ribe u konjukciji sa Neptunom, priča nam o emociji koja može biti skrivena, tajna, tužna ili zauvek izgubljena….Ovaj aspekt opisuje idealizacju ali i nedostatak partnera, i može nas navesti da pomislimo kako je negde neka žena tužna i uplakana zbog izgubljene ljubavi…” …..ja sam iz prošlog veka, kada nije bilo sramota voleti…….zaljubljen sam u Oliveru, Bože me prosti, kao da je tuđa……” Đorđe Balašević, jedan od onih koji žive večno….

Venera u znaku Ribe ima svoju egzaltaciju, usplahirena je i gleda na sve posebnim, zamagljenim pogledom, setna je i podatna….Konjukcija sa Neptunom pojačava tugu, količinu suza, gubitak…Neptun se nalazi na 20 stepenu znaka Ribe, simbolizuje strast ali i stradanje, nedostajanje….

Do 20. marta, Venera u svom tranzitnom prelasku prilazi i Suncu i Neptunu, simbol je devojke, žene, kojoj je potreban savet lekara, oca, muža…Ona vidi da se nešto krije od nje, da se ne govori otvoreno, sluša laži ili uvijene reči koje bole…Venera je divna kada se nalazi u znaku Ribe, tu emociju nije lako sakriti, no, ovoga puta je u zagrljaju Neptuna koji odnosi sve, uzima, otima, ponire…

Možda nam misli odlutaju u pravcu nepoverenja u nečiju vernost, možda se sastajemo tajno sa nekim – makar u mislima – i želimo da su nam osećaji iskreni, da osetimo magiju…No, ovaj zagrljaj će se prekinuti, probudićemo se svesni da moramo sami –  kada Sunce počne da kruži znakom Ovna …

Živećemo dalje onako kako mislimo da je u redu, zbog drugih koji nas vole i kojima smo potrebni…

“Život? To je ona crtica između godine rođenja i godine smrti”…..”To je život.”….Đ.B……

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na + 381 63 532 293 ili MAIL astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.