+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Ima nekoliko dobrih izgleda tokom 2024. da uradite veliku stvar koju planirate, ili je u pitanju okolnost koju ćete iskoristiti – svakako je odličan period i za smelost i za rizik, dragi Bikovi. Dobri periodi su krajem februara, kraj maja i septembar.

Od februara će nove ideje preokupirati vašu svakodnevnicu, podržane većom aktivnošću ili inicijativom nekog iz okruženja, i sredinom marta počinjete konsultacije sa onim za koga mislite da ima iskustva, poznanstva, ili znanja.

Nemojte žuriti da počnete ili realizujete svoj plan, iako imate sve u obliku osnove, jer dobre okolnosti krajem maja meseca mogu ostati neiskorišćene ili čak propasti…

Tokom leta sledi usitnjavanje, ili razlaganje neke celine na više delova, tako da nijedan ne može samostalno da funkcioniše…Biće vam potrebno vremena, mnogo snalažljivosti i umeća da se vratite na početak..

Čemu? Sačekajte septembar i sa onim što imate od kraja maja meseca, krenite da radite.

U novembru dolazi do proširenja ili razvoja, cela situacija izgleda kao da je eliminisano ono što ne može da funkcioniše a ostalo ono što je “zdravo”i spremno za razvoj…Budite strpljivi, oprezni i realni.

Astrološke konsultacije možete zakazati na mail astropitanjce@gmail.com

author avatar
Astropitanjce21