+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Simbolika trećeg polja

Simbolika trećeg polja u natalu je vrlo široka. Svaki oblik komunikacije, svakodnevno kretanje, komšiluk, braća i sestre, ruke, noge,pluća, ramena, reči, bicikl, mobilni….kako mobilni telefon? Zar on ne bi trebalo da spada u drugo polje, on je predmet – naša imovina – ?

Od neke prvobitne komunikacije među ljudima koja se sastojala od objašnjavanja prstima, bacakanja i povlačenja žene za kosu tamo – ovamo, vike, cike i buke – prešli smo dug put. Današnja komunikacija podrazumeva korišćenje raznih sredstava koja su postala produžena ruka naših reči, prste sve više koristimo za tapkanje po displeju koji zamenjuje nekadašnje olovke i papir – stoga je mobilnom fonu svakako mesto u okviru trećeg polja…

Značenje trećeg polja u natalu

Planete koje se nalaze u okviru ovog polja, znak kojim ono počinje i njegov vladar govore na koji način komuniciramo, koji su problemi u kontaktima sa drugima – ako ih ima – kako se krećemo…pa i kakav mobilni telefon koristimo. Kada je ovo polje pod lošim aspektima, ili njegov vladar, tada se dešava da nam ukradu telefon, gubimo ga, koristimo sa oštećenim ekranom (bitno je da radi..) ali simbolika znaka ga i opisuje: koje je boje, da li je nov, iz koje države potiče i sl.

Naše ime se takođe nalazi u simbolici ovog polja – ako je planeta koja vlada  u retrogradnom kretanju u momentu rođenja, nešto u imenu će biti obrnutog redosleda – od nekog uobičajenog – u potpisu koristite prvo ime a ne prezime, nakon razvoda se vraćate na svoje prezime i sl.  Broj je takođe deo ovog polja, broj kuće, zgrade u kojoj živite – ograde koju ste postavili…

I psovke su deo simbolike ovog polja i Merkura, naravno, znak Škorpije ih predstavlja – ako vam je Merkur u Škorpiji pozitivno aspektovan – vi baš vooooolite da psujete…..

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.