+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Strelac

StrelacStrelac je vatrenog elementa, promenljiv, muški, pozitivan, sastavljen je iz Toplog i Suvog, prostire se između 240 i 270 stepena Ekliptike, njegov vladar je Jupiter. U njemu se sjedinjuje sloboda, liberalnost, ima nešto od svojeglave energije Lava i spremnosti Ovna, duhovan, pravedan, blagonaklon…

Karakteristike znaka Strelac

Ovo su osobe srca a ne razuma – mogu biti i vetropiri, zaluđeni sportom, opsenari. Boluju od viška kilograma, oboljenja jetre, žuči, problema sa kukovima, butinama.

Strelac simbolizuje putovanja, daje savete, preteruje – ali nije uporan. Voli lagodnost. Fiksna zvezda Antares, na 9 stepenu sazvežđa, ima vrlo jak uticaj zapažen u dalekoj istoriji, kod svih naroda u različitim zemljama, više deluje mundano ali uvek donosi  opasnost, okrutnost, stradanje ali i hrabrost usled vladarstva Marsa, uvek neko oružje, strategija, uspon kroz revoluciju ili izdajstvo. U ličnom horoskopu, ako je istaknuta, pokazuje oblast gde možemo biti u opasnosti, osobu od koje nam preti opasnost, ili jaku borbu za neki svoj cilj koji postižemo sigurno.

U prvom polju, Strelac daje visoke osobe – osim ako dispozitor nije u znaku koji to negira – govori o osobama koje vole da uče, putuju, bave se sportom. Ako se nalazi u okviru drugog polja, pokazuje vezu naših finansija sa inostranstvom u nekom smislu ili stičemo sredstva tako što se bavimo naučnim radom, sportom…

U okviru četvrtog, devetog i dvanaestog polja daje mogućnost odlaska u drugu državu, gde ćemo imati svoj dom, smatrati je svojom domovinom. Sazvežđe je koje opisuje prostranstva, visoke predele, visoke zgrade, tornjeve, svetionike…

U petom polju, Strelac opisuje putovanja radi odmora koja su prava avantura, ali i odlazak deteta u drugu državu. U šestom polju, može doneti mogućnost radnog mesta u stranoj firmi, rad uz korišćenje stranog jezika.

Na vrhu sedmog polja, opisuje druženje sa strancima, obrazovanim ljudima, sportistima. U osmom, ukazuje na opasnost u stranoj zemlji, nasledstvo iz daljine…U okviru devetog polja, imaju ga vernici, arhitekte, avanturisti.

Na MC – u donosi karijeru u inostranstvu, visoko poznavanje struke, širinu i kvalitet u svemu što rade…

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293  mail  astropitanjce@gmail.com.