+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Škorpija

Škorpija

Škorpija pripada vodenom elementu, ovo je ženski, negativan, fiksan znak koji je po prakvalitetu sastavljen iz Hladnog i Vlažnog, njegov vladar je planeta Mars. U novijoj istoriji planeti Pluton je dato vladarstvo nad ovim znakom. Energiju vodi vrlo jaka, nepopustljiva volja, za koju nema prepreka, ekstremna snaga. Ljubomora. Osobe pod lošijim uplivom ovog sazvežđa lukave su i bezosećajne, pohotne – uvek zainteresovane za sve što je tuđe…Osmi je znak na Ekliptici, prostire se od 210. do 240. stepena.

Karakteristike znaka Škorpija

Harizmatične i zanimljive osobe, poseduju regenerativnu sposobnost obnove nakon bolesti – najčešća su oboljenja debelog creva, polnih organa, defekti tela,lica.Simbolizuje uništenje, smrt, strast, fatalno mesto u našem horoskopu u okviru polja koje zauzima, ukazuje na osobu od koje dobijamo nasledstvo.

Škorpija na vrhu prvog polja opisuje osobu kao privlačnu suprotnom polu, u njenom stavu i ponašanju može da dominira erotsko i izazovno. Planete koje se nađu u blizini ascedenta govore na koji način to osoba ispoljava – da li je u pitanju kontrolisana priroda želje ili sklonost nasilju i grubosti. Mars ili Pluton u ovom polju ukazuju na mogućnost nasilne prirode, ali i teže bolesti koja se osobi može desiti.

U drugom polju, Škorpija opisuje novac našeg partnera ili nasleđeno nešto što smatramo svojim i koristimo kao naše.

U okviru trećeg polja, roditelj nam obezbeđuje auto ili imamo problem sa rodbinom, dugom, o čemu dispozitori govore detalje…

U četvrtom polju, nasleđujemo stan ili kuću, u okviru iste možemo imati problem sa instalacijama ili podzemnom vodom ako dalje tumačenje na to ukazuje…Sama postavka sazvežđa na vrhu bilo kog polja može da pruži samo osnovne informacije, krug dispozitora je taj koji objašnjava šta se osobi dešava dalje i pod kojim uslovima…

U petom polju, Škorpija govori o strastima, gubitku voljene osobe, trošenju novca na provod. U šestom, opisuje radno mesto na kom možemo biti u opasnosti, ili ga tako biramo da nam omogućava da radimo sa tuđim novcem.

Na vrhu sedmog polja, Škorpija opisuje udovištvo, jakog i imućnog partnera. U osmom, daje preduslove za vrlo teške operacije, opasne poslove. U devetom, opasnost na dugom putu, od stranaca.

Na MC – u ga imaju oni koji se bave velikim i tajnim poslovima, oni koji postaju beskrupulozni rukovodioci. U jedanaestom polju, opisuje penziju koju nismo zaradili, stradanje prijatelja. U okviru dvanaestog polja, Škorpija nas upozorava na lekare koji nas leče, na rizične i tajne poslove koje radimo…

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293  mail astropitanjce@gmail.com