+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Venera na Algolu

“U mom natalu, Venera se nalazi u Biku, na fiksnoj zvezdi Algol – da li ću imati problema u ljubavi?”

Primer iz prakseVenera na Algolu

Venera se nalazi u sedmom polju, njegov je vladar i simbolizuje bračnog partnera. U praznom je hodu ,nalazi se na lošem stepenu, ima samo jedan, prilično slab povoljan aspekt sa Jupiterom iz drugog polja. Antiscija Venere je na trećem stepenu Lava, u devetom polju, dobro aspektovana od Sunca. Da, ovde postoje preduslovi za vrlo problematičan emotivni ili ljubavni život osobe.

Onaj koga budete odabrali za partnera, biće situiran, lepe spoljašnjosti ali sa povredom ili ožiljkom na vratu, lenj. Neko ko ne ume da ceni ženu. Hedonista.

Vi, sa druge strane, imate problem da osetite fizičku želju – pravi razlog ulaska u vezu je druge prirode. Potrebna vam je sigurnost. To je osnova problema ovog čarta. Želite novac koji ne možete da stvorite sami, stoga tražite partnera koji ga ima. Ljubav nije prioritet, na nju se gleda na specifičan način….Nakon porođaja, stvari bi se malo promenile na bolje…

U ovom primeru, za osobu bi bilo bolje da ne ulazi u brak, da se trudi da bude što više samostalna u poslu, uvek pitajući za savet nekoga od saradnika ili kolega koji mogu da joj pomognu. Da ne traži savet od ženske osobe. Vremenom, nakon tridesete godine, partnere će birati po tome koliko mogu da joj pomognu. Pravu želju za potomstvom – nema.

Obe verzije događaja su moguće, opisane pozicijom Venere na Algolu. Ima ih još. Koja će se desiti, zavisiće od mnogo stvari. Ljubavni život ove osobe – nikada neće biti jednostavan..

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.