+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Vodolija

Vodolija je vazdušni znak, fiksan, pozitivan, muški, od Toplog i Vlažnog prakvaliteta, poseduje vrlo jaku spiritualnu energiju, koja osposobljava čoveka za spoznaju, intuitivno razmišljanje, koncentraciju, humanost – vladar ovog znaka je Saturn.

Tokom kratkog perioda od otkrića planete Uran kroz koji smo prošli, možemo reći da ova planeta može da bude suvladar znaka – zbog svog sporog kretanja bitna je njena pozicija na uglovima ili vrlo bliskim aspektima. Jedanaesti je znak po Ekliptici, zauzima prostor od 300 do 330 stepena.

Karakteristike znaka Vodolija

Simbolizuje ljude, novosti, moderno, ekstravagantno, slobodu,veštačko,različito…Osobe pod njegovim uplivom nemaju mnogo energije, potrebno im je sna, uredan ritam, imaju slabu cirkulaciju, nerve, suvu kožu…Umeju da budu vrlo sebične i hladne, proračunate, usmerene na sebe i svoju egzistenciju – nisu osobe od poverenja – nekada se iza humanosti i pomoći drugima koju pružaju skrivaju loše namere, u slučaju da je vladar loše aspektovan, ali ako osoba ima dobre aspekte, ljudskost može biti vrlo iskrena i ovakve osobe su pravi prijatelji.

Gde god se nalazi u okviru natalne karte, Vodolija donosi iznenadne događaje, nervozu, opisuje brzinu i površnost delovanja osobe, retku i neobičnu profesiju…izgled…reakciju…eksplozivnost.

Na vrhu prvog polja, opisuje neobičan izgled osobe, njenu želju da bude drugačija…U drugom polju upozorava na neznanje u pogledu sticanja imovine, na nedostatak novca. U trećem polju, daje mogućnost razdvojenosti od brata ili sestre, upalne procese u mišićima, probleme u kretanju.

Na IC – u ga imaju oni koji uvode gas u kuću, imaju podno grejanje, ili žive u potkrovlju. Nedostatak roditelja je izvor stresa. U petom polju opisuje neobično počete ljubavne veze, posebnog partnera sa kojim se ne može lako ostvariti potomstvo…

U šestom ga imaju oni koji ne vole da idu kod lekara, daje nezaposlenost ali i vrlo originalno radno mesto – npr. perač prozora na visokim objektima…

Na vrhu sedmog polja, donosi razvod, osim ako vladar nije dobro postavljen….U osmom ukazuje na savremeni postupak u lečenju koji donosi rezultat, stres u vezi nasledstva. U devetom ga imaju oni koji se za let avionom odlučuju za 5. minuta, spakuju se i krenu na drugi kontinent – odokativno…

Na MC – u može doneti probleme u karijeri, koji nisu očekivani niti se na njih može uticati…U slučaju dobre postavke, do karijere se dolazi vrlo lako…

U dvanaestom polju, može opisivati zatvor u kom boravimo, i koji nam nikako ne prija…

Astrološke konsultacije ili izradu natalne karte, možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293, mail astropitanjce@gmail.com.