+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Vi biste narednu 2024. godinu mogli smatrati uspešnom, dragi moji Jarčevi. Bićete slabi, bez volje i želje za napretkom, do početka marta meseca. Tada odlučujete i pravite “rez”u sopstvenom okruženju, prioritetima, svakodnevnici. Vrlo brzo, počinjete da uviđate koliko ste pogrešno procenili neke osobe, koliko ste podcenili sebe.

U maju možete ispraviti neke greške, reći glasno sve što je potrebno, preboleti osobu ili situaciju…Počećete sebi da postavljate nove zadatke, u cilju promene svega onoga što ne funkcioniše…Za samo dve nedelje – sve izgleda potpuno drugačije. Krajem juna meseca, dobijate nove ponude sa saradnju, koje mogu preći u nešto stabilno na duži period.

Kraj jula obeležava svađa sa nekim ko je u pravu, a vi ne želite da priznate. Poslušajte savet, i naredna dva meseca ćete biti zadovoljni urađenim. Tada možete kreirati dalje poteze, i u septembru završiti sa svim onim što vas je opterećivalo od januara…Od kraja oktobra, sve je opuštenije oko vas, pa možete da se posvetite sebi, u svakom smislu…Položaj Saturna traži reviziju, povedite računa o zdravlju.

Astrološke konsultacije možete zakazati na mail astropitanjce@gmail.com

author avatar
Astropitanjce21