+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Natalna karta je pozicija planeta na nebu u trenutku rođenja osobe, predstavljena u dve dimenzije – na listu papira. Nekada su se pozicije planeta računale “ručno” uz pomoć određenih tabela, danas postoje astrološki programi koji omogućavaju ovu izradu – ali tumačenje i predviđanje događaja, ne radi računar.

Horoskop

Natalna karta ili horoskop, kombinacijom položaja planeta i sektora ili oblasti života osobe, opisuje samu osobu kao ličnost –  njene osobine, mogućnosti, želje, zdravstveno stanje – ali opisuje i događaje, situacije u kojima će se nalaziti.

Postoje u svakoj osobi određeni, urođeni instinkti, prirodni nagoni i potrebe zbog kojih se ponaša na određeni način ili tako razmišlja. Gen koji nosi ne može da promeni, okolnosti u kojima odrasta – takođe, ali može da bude upoznata sa određenim situacijama u kojima će se naći i potruditi se da ih razume, analizira i prihvati.

“Ko zna zašto je to dobro” je fantastična izreka koja potvrđuje pravilo: iz svake loše situacije proizađe nešto dobro ali ima i ona da “kada sretnemo brigu na putu, treba da je stavimo na leđa i krenemo dalje”…

Ono što ne može da se ostvari, ne postoji ni kao mogućnost –  u natalnom horoskopu.

Natalna karta opisuje probleme koji su pred nama, potrebno je upoznati ih i prihvatiti. Važno je da sve ono što zavisi od nas – sprečimo ili ublažimo posledice. Uradimo sve što možemo. Samo na taj način možemo mirno dočekati događaje…

Natalna karta opisuje i naš uspeh u životu, ono što će biti realnost. Istina.

Teško je reći istinu. Još teže je da se ona prihvati. Kada u tome uspemo, možemo se smatrati odraslima.

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.