+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Percepcija

Tokom života, svi se krećemo u pravcu za koji mislimo da je naš izbor, naša odluka, prevazilazeći teškoće i uživajući u trenucima onako kako možemo, želimo i hoćemo. Bez obzira na koji način shvatamo i prihvatamo – percipiramo – sve oko sebe, naše putešestvije će biti samo naše, jedinstveno, neponovljivo…

Kada smo neodlučni i nesigurni u prvom pokušaju da napravimo korak, prihvatićemo ruku odraslog pored sebe i napraviti taj svoj –  prvi uspeh? Ili je to samo pokret tela koji smo napravili jer nas je neko bodrio, držao za ruke, plakao i smejao se, izgovarao neke reči, vikanjem dozvao pola komšiluka?

Posmatrajući lepu devojku kako uplakana sedi za volanom novog Mercedesa ili ona dva krupna, vesela momka iz susedne ulice koji drže stalno otvoren prozor na Fići da bi mogli uopšte da sede u njemu, jedan pored drugog – mogli bi da se zapitamo šta je u stvari potrebno da budemo zadovoljni, šta je to što nas ispunjava i čini da se osećamo zaista živim?

Rešenje

Svakodnevno donosimo neke odluke, rešavamo probleme, razgovaramo, na način na koji prepoznajemo, shvatamo i razumemo situacije i osobe oko nas, ali nismo uvek u mogućnosti da objasnimo zašto i pored naših najiskrenijih pokušaja ili zalaganja nismo zadovoljni, nemamo podršku, mislimo da nemamo izbor…ili da je sve već predodređeno, negde zapisano?

Svaka nauka koristi svoje metode analitike i rasuđivanja koje donose rezultat ili rešenje  – tako i u načinu tumačenja kretanja nebeskih tela i njihovom uticaju na nas, postoje istine do kojih su došli osobeni ljudi mnogo pre  današnjice, zapisali ih i ostavili u nasleđe, znajući da će trajati – jer samo vredne stvari traju.

Na mnoga pitanja nemamo odgovor sve dotle, dok konačno ne uspemo da na pravilan način procenimo i shvatimo o čemu se radi.  Astrologija se mora na takav način shvatiti, osporavana ili hvaljena – ona će uvek ukazivati na uzrok, na izvor…  Način na koji ćemo to prihvatiti – zavisi samo od nas samih…

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber +381 63 532 293 ili mail  astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.