+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

U današnjici,”fotke” pravimo sokoćalima koje nosimo sa sobom, možemo da korigujemo snimke, izmenimo realnost. Nebo iznad nas napravi” fotku” u momentu kada se rodimo  –  ne koristi fotoshop, nije mu potreban blic za savršen prikaz. Naziv te savršene” fotke” koju ne pokazujemo nikom je  –  horoskop.

Proučavanje i analiza svake nauke  –  menja je. Tako su i astrološka znanja prolazila kroz periode bržeg ili sporijeg razvoja, u zavisnosti od uslova, ali se njihova osnova nije promenila  –  davno stvoren temelj još uvek niko nije u stanju da pomeri…

Različitost

Primećeno je da ljudi rođeni na isti ili približan datum imaju slične osobine, mada se ne poznaju  –  rođeni u proleće, razlikuju se od onih rođenih tokom zime….Savršenost moćne prirode.

Različitost nam je svima zajednička  –  u to nema sumnje  – no, čovek je razumsko biće, komunicira i druži se sa onima koji slično razmišljaju. Tako se razvija, napreduje, opstaje.

U mnoštvu raznih interesovanja, znanja i veština koje su danas aktuelne, jedan termin zauzima važno mesto. Timski rad.

To je ono kada jedan sposoban dozvoli da tri nesposobna imaju iste prihode kao i on. Kada jedan sposoban radi do duboko u noć dok su ostala trojica u izlasku. Neko će reći : “Takav mu je horoskop”…

Timski rad je osmislio neko ko je manje vredan i stručan ali sa izraženim organizatorskim i manipulativnim veštinama. Ako ste se prepoznali, formirajte ekipu. Bravo.

Ako niste, spadate u grupu talentovanih i iznad prosečnih  –  ne dozvolite da ostanete u senci. Uvek postoji alternativa.

Horoskop je prikaz naših mogućnosti, sposobnosti, vrlina i slabosti. Naša” fotka”. Sve što radimo, činimo sebi  –  nikom drugom.

Nebeska slika u momentu rođenja ukazuje na određeno mesto kom pripadamo. Šta nas čini zadovoljnim, čemu težimo.

Timski rad je potrebno ostvariti sa samim sobom  –  najteže je upoznati se, priznati i prihvatiti sebe. Potom krenuti u korekciju  –  po potrebi. Provući se kroz filtere. Tek nakon toga, sledi zadovoljstvo. Ono, zbog čega život ima smisla. Ono, kada nam prijatelj kaže: “Šta ti se desilo? Promenio si se”…

Dobili ste želju za” fotkanjem”?  Nemojte. Sada je došlo vreme da napravite svoj pravi “selfi” …

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com.

author avatar
Astropitanjce21