+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Svako drvo, biljka, lekovita trava pod uplivom je određene planete – njen pozitivan ili negativan uticaj na zdravlje osobe može se videti iz aspekata koje pravi sa poljima i planetama relevantnim za zdravlje – prvo,šesto,osmo i dvanaesto polje se posmatra, njihovi vladari , položaj svetla. . .

Biljke koje simbolizuje Jupiter

Drvo masline je pod uticajem planete Jupiter, kao i smokva, kruška, lešnik, trešnja…Ako vam je ova planeta dobro postavljena i nalazi se u navedenim poljima ili njima vlada, sve ove biljke odgovaraju vašem organizmu, stepenom jačine koji se odredi tačnom pozicijom planete, a neke od njih mogu u pravom smislu i da leče – ishranom možemo mnogo da uradimo za svoje zdravlje.

Drvo hrasta, jasena, bukve takođe je pod uplivom ove planete. Tokom 2015 i 2016 godine, planeta Jupiter se kretala kroz sazvežđe Device ( gde se  ne oseća baš najbolje) , analogno šestom polju u horoskopu koje govori o bolestima (između ostalog), donoseći svoj upliv na biljke , rad sa ili u vezi istih.

U Španiji je snimljen film “Maslina”(2016), koji je inspirisan pričom iz stvarnog života, izuzetno delo pred kojim ostajemo bez reči, ali i u zemlji Stradiji se tokom jula 2015 desilo nešto što dovodi u pitanje stanje ljudskog razuma u ova moderna vremena – srušen je hrast star šest stotina godina, svedok mnogih velikih događaja, putokaz, mesto okupljanja – našao se na pogrešnom mestu, isprečio se i sukobio sa papirom, projektom koji ni u kom slučaju nije mogao da se promeni, koriguje i prilagodi starom hrastu…

Ništa mi nismo naučili , ništa ne znamo i nemamo čime da se ponosimo…

Astrološke konsultacije možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.

author avatar
Astropitanjce21