+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

O blizancima

Kada se prilikom susreta sa astrologom daju podaci o vremenu rođenja, uhvatite se za glavu jer ne znate tačno vreme, nigde ne piše na izvodu, ni u kom slučaju ne možete da se sećate a kažu vam da je ono vrlo bitno za pravilno tumačenje natalne karte… Da li je tačno vreme rođenja razlog što –  prilikom rođenja blizanaca – svega nekoliko minuta razlike u rođenju  rezultira potpuno različitim životnim dešavanjima, drugačijim izgledom osobe, itd.?

Horoskop blizanaca

Vrlo često, vreme rođenja se upiše kao približno tačno, zaokruži se na pola ili na ceo sat – kome su bitne minute? Samo astrolozima.

Može se desiti da se u intervalu od tih nekoliko minuta između rođenja prvog i drugog deteta – promeni znak na ascedentu, prvo dete ima podznak u jednom znaku  – drugo u drugom. Šta ako to nije slučaj ?  Vrh ascedenta će se nalaziti na različitim stepenima u okviru istog znaka ali planete su na istim pozicijama u okviru polja – to nije dovoljno velika razlika za tako različite živote koje imaju blizanci. Morao se pronaći način da se pravilno tumače i prikažu njihove sudbine…

Kao ascedent drugorođenog deteta, uzima se treće polje prvorođenog – njegov mlađi brat/sestra su prikazani tim poljem, isto kao da se radi o osobi rođenoj nekoliko godina kasnije. Tačno vreme rođenja – momenat “udaha” – se može posmatrati kao dopunski horoskop za neke određene stvari  – npr. u slučaju kada deca odrastu u različitim sredinama ili postoji problem zdravstvenog tipa…Vrlo je važan tačan podatak vremena rođenja prvog deteta, na osnovu njega se dalje može graditi sve ono što čini – astrološku priču, za oboje…

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293  ili mail  astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.