+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Pozicija planete Mars u momentu našeg rođenja je vrlo važna, opisuje našu sposobnost za rad i stvaranje, način delovanja, način na koji sprovodimo neku akciju u delo. Naše misli mogu biti i loše, pogrešne ili isključive, simboliše ih Merkur, ali ako nam je Mars jak, dobro postavljen i aspektovan – one nikada neće biti vidljive javnosti, ostaće u nama. Uz pomoć takvog Marsa, sve ono što radimo biće pozitivno i realno, prihvaćeno i odobravano od strane drugih. Mlade osobe, sa ovakvom konstelacijom, odrastanjem u dobrom okruženju – mogu postići mnogo.

U obrnutom slučaju, kada imamo dobre i pozitivne misli, učeni smo i radoznali za znanje, ali nam je Mars slab i loše aspektovan – ne možemo mnogo dobrog postići, niti realizovati. Nemamo snagu za dobro – činićemo loše, biti grubi ili čak nasilni ili, jednostavno, prepušteni svakodnevnici, svakome i svemu…

Pozicija i značaj

Pozicija Marsa opisuje – u horoskopu ženske osobe –  tip muškarca koji joj odgovara, sa kojim će biti u vezi. Skladnost aspekata ukazaće na njenu uspešnost, ali ta pozicija Marsa donosi onu vrstu veze koju pamtimo i smatramo bitnom – bez obzira na njeno trajanje, mogućnost braka i sl.

U natalu muške osobe, Mars opisuje akciju, način rada, vrstu delatnosti – ako je položen u Ovnu, dobro aspektovan, te osobe ne mogu da rade pogrešno, u njih se može imati potpuno poverenje. Loše aspektovan – sve što je u simbolici one planete koja ga aspektuje – sprečava taj ispravan rad osobe, onemogućava ga.

Ukoliko se Mars nalazi u Biku, muškarci rade samo one stvari koje smatraju isplativim – to ne mora biti loše, naprotiv – ali ako postoje loši aspekti, tada pred sobom imamo osobu koja koristi rad drugih za svoje potrebe, njihov rad ne ceni a svoj preuveličava i visoko vrednuje…

U Blizancima, Mars ume da bude površan, brz, neiskren – svaka delatnost koja podrazumeva kretanje, saobraćaj, komunikaciju – može biti odgovarajuća ali ne i odgovornost, poverenje – osim u slučaju jako dobrog položaja same planete i njenog dispozitora.

Mars u Raku je slab, mnogi sportisti ga imaju – zašto?

Muškarci se dokazuju – prirodnu slabost mišića koju moraju osetiti, žele da ojačaju, izmene – dispozitor Mesec ukazuje na mogućnost da se to i ostvari…

Mars u Lavu želi ugled, prestiž – on radi da bi to bilo viđeno, radi na poseban način, samo svoj – ovu poziciju imaju uspešni ljudi, ako je i Sunce jako. Ovo su osobe sa mnogo neprijatelja – uspeh se ne prašta…U Devici, imamo radnika, preciznog i tačnog, odgovornog, jednostavnog. On sluša naloge. Služi… ITD.

U životu nam je dato upravo onoliko koliko možemo da podnesemo  – svakom je njegov problem najteži, ali je činjenica da neke osobe rade mnogo više i teže od drugih – uvek bilo…Koliko je to za njih zaista teško – opisuje upravo pozicija Marsa…Astropitanjce

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.

author avatar
Astropitanjce21