+381601301836 astropitanjce@gmail.com
Select Page

Pozicija planete Mars u znaku Vodolije u natalnom horoskopu, ukazuje na vrlo karakterističan pristup poslu ili delovanju, obzirom na simboliku sazvežđa  – unikatno, neobično, ispred svog vremena, moderno. Današnja IT znanja i savremeno opremanje radnih mesta savršeno se uklapaju u sliku ove pozicije, kao i sve ono što smatramo novim ili prvi put viđenim.

Tumačenje i simbolika

Vazdušni znak Vodolije u zavisnosti od stepena na kom se nalazi planeta, opisuje koja vrsta izraza dominira kod osobe  – da li je to lepota, konstrukcija, inovacija ili verbalno izvođenje. Nikada se ne radi o običnom, svakodnevnom pristupu poslu, niti o standardnom načinu rada. Osobe sa ovom pozicijom vole da eksperimentišu, na originalan način reše ili pristupe problemu, ulazeći u njegovu suštinu.

Ukoliko se nalazi u teškim aspektima, tada su brze reakcije, naglost, eksplozivnost ili grubost vrlo izvesni. Mars u Vodoliji simbol je oružja koje je poslednja reč tehnike ali i virusa ili bojnih otrova koji se šire vazdušnim putem. Posebno ga je potrebno proučiti kada je u napetom aspektu sa Uranom.

Mars i Uran

Tenzija koju predstavlja ovaj aspekt, nestrpljivost i reagovanje “u trenutku”, poželjni su samo ako se radi o sprečavanju nečeg što bi bilo opasno, o brzom reagovanju na neki problem. U protivnom, izazivanje i želja za slomom, prekidom nečega, postaju izvesni. Čovečanstvo je u simbolici Vodolije, ljudi, humanost. Da li se može desiti da se na pogrešan način iskoristi nečija patnja, bol, revolt ?  Naravno.

Nezaposlen radnik je opisan ovom pozicijom Marsa, takođe. Radnik koji protestvuje. Vojnik koji dobija naređenje o uništenju. Epidemija.

Svedoci smo sukoba u svetu, otvaraju se nova pitanja  –  ko izaziva i projektuje događaje? Konstruktivna snaga se krije u ljudima, um je izazvan i originalnost u idejama i delovanju biće pokrenuta sa nulte tačke.

U 21 veku, ovakav Mars bi trebalo da nam omogući važna otkrića, genijalne izume, dugo očekivane vakcine, modernizaciju. Sačekaćemo. U dugim mesecima koji su pred nama, možda se ponovo rodi neki novi Leonardo da Vinci…

Astrološke konsultacije ili izradu horoskopa možete zakazati PORUKOM na viber + 381 63 532 293 ili Mail astropitanjce@gmail.com. Hvala na poverenju.

Astropitanjce logo

author avatar
Astropitanjce21